Național

Bancile din Romania vor inchide 1.000 de sucursale

Ziarul de Vrancea
30 iul 2009 610 vizualizări
Bancile din Romania vor inchide aproximativ 1.000 de unitati pina la sfirsitul acestui an, in conditiile in care, de la inceputul lui 2009, au fost inchise peste 100 de sucursale si agentii, a declarat ieri directorul general al OTP Bank Romania, Laszlo Diosi.

"Nu m-ar suprinde daca pina la sfirsitul acestui an peste 1.000 de unitati bancare ar fi inchise. Cred ca mult mai multe sucursale si agentii vor fi inchise in partea a doua a anului, in conditiile in care, in prima jumatate a anului, au fost inchise peste 100 de unitati. Este inevitabil, mai ales in cazul pietelor mici, uitindu-ma la cite au fost deschise anul trecut", a spus Diosi. Pe de alta parte, directorul OTP Bank estimeaza o imbunatatire a serviciilor bancare, ca efect al inchiderii unor unitati. "Calitatea acestor servicii era foarte proasta, pentru ca bancile au fost nevoite sa-si creasca puternic numarul de angajati, fara a sa aiba timp sa-i pregateasca in avans. Vad o imbunatatire a serviciilor si a produselor dupa aceasta perioada", a apreciat Diosi.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.