Național

Unii la altar, alţii la notar

Ziarul de Vrancea
27 dec 2013 1006 vizualizări
Două nunţi şi două divorţuri au ţinut prima pagină a ziarelor în 2013

Fără îndoială, mireasa anului a fost vicepreşedintele PDL Roberta Anastase. După 37 de ani de "aşteptare", aşa cum singură se plangea, fosta şefă a Camerei Deputaţilor s-a cununat la sfarşitul lunii iunie cu omul de afaceri Victor Farca. La evenimentul desfăşurat pe domeniul Ştirbey au participat 400 de persoane. Lista invitaţilor a cuprins mai multe nume grele din PDL, printre care Elena Udrea, Anca Boagiu şi Elena Băsescu. La eveniment a fost invitat şi preşedintele Băsescu, dar acesta nu şi-a făcut apariţia. Fostă concurentă la Miss Romania, Roberta Ananstase a îmbrăcat o rochie de culoarea fildeşului, cu dantelă, mărgele şi pene de struţ. Un meniu a costat 80 de euro, iar mirii au inclus friptură, peşte şi mai multe tipuri de brânzeturi. Cei doi au povestit că s-au cunoscut în anul 1998, la Techirgiol, unde Roberta Anastase, pe atunci membru al Partidului Democrat, organiza şcoala de Tineret. În cei 15 ani de relaţie, Victor Farca a cerut-o în căsătorie pe Roberta Anastase de trei ori şi i-a oferit trei inele de logodnă, iar de fiecare dată ea a acceptat, fără a stabili însă data nunţii.

Tăriceanu a jurat a cincea oară: "Pană cand moartea ne va despărţi"

Şi Călin Popescu Tăriceanu a trecut pe la Casa de Căsătorii în 2013, drum pe care-l cunoaşte destul de bine. La sfarşitul lunii iulie el şi-a unit destinele cu cea de-a cincea "aleasă a inimii" lui. Fostul premier s-a căsătorit cu Loredana Moise, artist plastic, la ceremonie participând doar apropiaţii. Tăriceanu a purtat un costum de culoare gri închis şi papion roşu, în timp ce noua sa soţie a purtat o rochie verde pastel. Nunta celor doi nu a fost lipsită de incidente. Deşi o nouă căsătorie a lui Tăriceanu nu mai e demult o ştire, doi paparazzi s-au aventurat să facă poze la Palatul Ghika, unde a avut loc petrecerea de nuntă şi au devenit protagoniştii unui uriaş scandal. Astfel, cei doi paparazzi au fost reţinuţi de Poliţie după ce au lovit doi cameramani lângă localul nunţii. Fostul premier şi a patra sa soţie, Ioana, au divorţat în toamna anului 2011. Ea a revenit la numele Dinu avut înaintea căsătoriei. Două dintre fostele soţii ale lui Tăriceanu i-au păstrat numele după divorţ. Un alt cuplu aflat în lumina reflectoarelor în 2013 a fost cel format Oana Mizil, deputat PSD, şi primarul Marian Vanghelie. Deşi necăsătoriţi, cei doi  trăiesc precum o familie cu acte în regulă. Nunta lor pare iminentă chiar dacă presa mondenă a relatat pe larg şi despre o posibilă despărţire. 

Cu ce a rămas Elena Udrea după divorţ

Elena Udrea şi Dorin Cocoş au anunţat, la sfarşitul lunii mai, printr-o declaraţie de presă comună, că au pus capăt mariajului "în mod amiabil şi în faţa notarului". Cei doi s-au căsătorit doar civil, în decembrie 2003, când Udrea a împlinit 30 de ani. Elena Udrea şi Dorin Cocoş au acuzat presiuni externe ce le-au şubrezit căsnicia. "Faptul că avem cariere atât de diferite şi, în cazul nostru, chiar incompatibile, unul politică, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut împreună necesar relaţiei şi a supus căsătoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil", se arăta în comunicat. Divorţul de Dorin Cocoş nu a sărăcit-o pe Elena Udrea, ci dimpotrivă. La divorţ, blonda a primit mai multe terenuri intravilane, toate în Bucureşti. Ea a rămas şi cu cele două maşini din timpul căsătoriei, un Fiat şi un Mercedes, dar şi cu bijuterii în valoare de 50.000 de euro.
Un alt divorţ care a ţinut prima pagină a ziarelor a fost cel dintre vedetele Andreea Marin şi Ştefan Bănică. Cei doi s-au despărţit, tot de comun acord, în chiar primele zile ale anului. Anunţul a fost făcut pe contul de Facebook al Andreei Marin. "Dragii noştri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluţia noastră profesională şi personală şi care ne respectă intimitatea. După şapte ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună şi pentru copilul nostru", a scris Andreea Marin în mesajul de pe Facebook. Vedeta de televiziune Andreea Marin şi cântăreţul Ştefan Bănică Jr. s-au căsătorit în ianuarie 2006 şi au împreună o fetiţă, Ana Violeta, născută în decembrie 2007.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.