Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Mika Brădeanu s-a transferat la CSM

Ziarul de Vrancea
25 iun 2015 473 vizualizări
Componenta naţionalei de handbal feminin a Romaniei, Aurelia Brădeanu, a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane cu campioana CSM Bucureşti, conform anunţului de ieri al clubului din Capitală

 La cei 36 de ani, Aurelia Brădeanu a decis să continue handbalul de mare performanţă, încheind colaborarea cu Corona Braşov. "Ultimele două sezoane am fost ursoaică, acum sunt tigroaică. Aurelia Brădeanu şi-a început cariera în urmă cu 20 de ani, la Oltchim Ramnicu Valcea, după care a mai evoluat la Rapid Bucureşti, Györ ETO şi Corona Braşov. Este componentă a naţionalei Romaniei, bifand 15 prezenţe la turnee finale de Campionate Europene, Mondiale sau Jocuri Olimpice. Cu CSM Bucureşti va juca în sezonul viitor şi în Liga Campionilor, formaţia din Capitală urmand să-şi afle adversarele din faza grupelor la tragerea la sorţi de vineri, de la Viena.

Sampdoria îl vrea pe Radu

Preşedintele clubului Sampdoria Genova, Massimo Ferrero, l-a lăudat pe fotbalistul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, spunand că este un jucător mare şi că îi place mult de el, informează laziopress.it. Laziopress.it notează că ştefan Radu încă nu a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu Lazio Roma şi este dorit mult de Sampdoria Genova, echipă antrenată de Walter Zenga. Radu este legitimat la gruparea Lazio Roma din 2008. De asemenea, oficialii “Doriei” sunt interesaţi de achiziţionarea fundaşul echipei Dinamo Bucureşti, Ionuţ Nedelcearu, cu care gruparea italiană a mai avut discuţii şi în iarnă.

Udinese renunţă la Torje

Fotbalistul echipei Udinese, Gabriel Torje, este aproape de un transfer la gruparea Konyaspor, pentru care a evoluat în sezonul trecut sub formă de împrumut. "Viitorul lui Gabriel Torje, aproape sigur în Turcia: Udinese negociază cu Konyaspor pentru cedarea romanului şi negocierile par să fie pe calea cea bună. Jucătorul şi-a manifestat deja dorinţa de a rămane la Konyaspor", se arată pe site-ul italian. Gabriel Torje a fost achiziţionat de Udinese în 2011 şi de atunci a fost împrumutat de trei ori, în 2012 la Granada, în 2013 la Espanyol şi în 2014 la Konyaspor.

Chile, semifinalistă la Copa America

Reprezentativa statului Chile s-a calificat în semifinalele turneului Copa America, după de a învins, miercuri, la Santiago, cu scorul de 1-0, deţinătoarea trofeului, naţionala Uruguayului, în semifinalele competiţiei. Golul a fost marcat de Mauricio Isla, în minutul 81. Uruguay a încheiat jocul cu doi fotbalişti mai puţin, după eliminările lui Edinson Cavani ('62)  şi Jorge Fucile ('87). Chilienii vor întalni în semifinale Bolivia sau Peru.

Lipsă la apel

Rutierul Chris Froome (Sky) a declarat, miercuri, că a lipsit de la un control antidoping în acest an, în timp ce se afla în vacanţă în Italia împreună cu soţia sa. "Da, am lipsit de la un control antidoping. În prima zi a vacanţei noastre acolo, oficialii s-au prezentat la ora 07.00 dimineaţa şi responsabilii hotelului le-au refuzat accesul în camera noastră. De asemenea, au refuzat să îi lase să mă contacteze. La micul dejun, ne-au spus că am fost căutat pentru controlul antidoping, dar au precizat că politica hotelului nu permite nimănui să deranjeze clienţii", a explicat Froome. Cicliştii, care pot fi testaţi antidoping în orice moment şi trebuie să anunţe orice deplasare, au dreptul să lipsescă de două ori de la controale pe parcursul unui an. Dacă depăşesc această limită, ei riscă doi ani de suspendare.  "În acest caz, îmi asum responsabilitatea. Ar fi trebuit să fiu mai prevăzător şi să le spun clar responsabililor hotelului că oficialii care efectuează controalele antidoping pot veni la mine. Este vina mea că nu am fost testat", a mai afirmat Froome.

Tevez revine la Boca

Internaţionalul argentinian Carlos Tevez va reveni în luna iulie la gruparea Boca Juniors, pentru care a evoluat la începutul carierei, a declarat secretarul general al clubului, Cesar Martucci, citat de diariohoy.net. "Suntem foarte bucuroşi. După multă muncă s-a putut concretiza revenirea lui Carlos Tevez", a spus Martucci. Carlos Tevez va fi prezentat oficial la Boca Juniors la 7 iulie. Tevez, care joacă din 2013 la Juventus Torino, a evoluat la Boca Juniors în perioada 1997-2004, iniţial la nivel de juniori.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.