Sport

Armistiţiu între Steaua şi naţională

Ziarul de Vrancea
28 ian 2015 405 vizualizări
Opt jucători stelişti au fost convocaţi în selecţionata divizionară condusă de Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire din Antalya * oficialii clubului bucureştean şi cei ai FRF au stabilit să-şi împartă jucătorii la meciurile reprezentativei

Selecţionerul Anghel Iordănescu a convocat 25 de jucători pentru cantonamentul reprezentativei divizionare din Antalya, din perioada 3-15 februarie. Cei 25 de jucători care au primit fax de convocare sunt: Lung, Bălgrădean, Cojocaru (portar), Dumitraş, Cr. Manea, Papp, Luchin, Muth, Nedelcearu, Bejan, Filip, Vătăjelu (fundaşi), Ad. Popa, Val. Lazăr, Bourceanu, Anton, Prepeliţă, Creţu, Budescu, Hora, Fl. Tănase, Bumba (mijlocaşi), Keşeru, Rusescu, M.Roman (Pandurii) – atacanţi.  Reprezentativa divizionară a Romaniei are programate trei jocuri de pregătire, care nu vor intra în palmaresul echipei naţionale: cu Bulgaria (7 februarie), cu Sioni Bolnisi (prima ligă din Georgia, 10 februarie) şi cu R. Moldova (14 februarie).  Toate cele trei partide se vor disputa în cadrul Mardan Sports Complex, iar orele de start vor fi stabilite şi comunicate ulterior. După anunţarea lotului, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a specificat  că a ajuns la un acord cu FRF în ceea ce priveşte jucătorii convocaţi pentru stagiul de pregătire din Turcia. Oficialii stelişti erau nemulţumiţi de faptul că jucătorii convocaţi la echipa naţională vor rata ultima săptămană de pregătire alături de lotul condus de Constantin Galcă, aflat deja în cantonament în Turcia. "Discuţiile au fost foarte serioase. Interesul este de partea clubului pentru a face o pregătire centralizată, dar în acelaşi timp să nu sufere echipa naţională. Am stabilit să fie convocaţi toţi jucătorii, cei opt, la lotul naţional, dar la meciurile pe care le disputăm noi să ni se pună la dispoziţie un număr de jucători astfel încat să nu fie afectat nici meciul cu Bulgaria şi nici amicalele noastre  deja programate", a spus Argăseală.
Opt jucători din lotul echipei Steaua au fost convocaţi de selecţionerul Anghel Iordănescu pentru stagiul de pregătire al echipei naţionale din Turcia care va avea loc în perioada 3-15 februarie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.