Sport

Interviu cu Ilie Stan :„Steaua are lot cu care să cîştige titlul”

Laurențiu Muscalu
3 oct 2011 1430 vizualizări



Noul antrenor al Stelei, Ilie Stan, este convins că echipa pe care o pregăteşte se va bate pentru campionat, chiar dacă se află la opt puncte de liderul Dinamo. La debutul său pe banca tehnică a Stelei, Ilie Stan a reuşit o victorie în extremis în faţa campioanei, Oţelul Galaţi.

R: Meritate cele trei puncte cu Oţelul?

I.S.: Eu cred că da. Am avut ocazii de gol mai multe decît adversarii noştri. Am primit un gol dintr-o faza confuză, dar băieţii şi-au revenit după pauză. Mă bucur enorm că am cîştigat acest meci. Oţelul este o echipă de Liga Campionilor şi, nu trebuie uitat, că este campioana Romaniei. Este cea mai fericită zi din viaţa mea. Am visat să antrenez Steaua de cînd m-am apucat de antrenorat. Nu vreau să plec de la Steaua decît atunci cînd voi readuce titlul. Sînt pregătit împreună cu jucătorii să readucem titlul în Ghencea.  

R: Aţi fost inspirat cu schimbările...

I.S.: E bine că am cîştigat şi că am recăpătat încredere. Acum vom avea cîteva zile de pregătire în care ne vom cunoaşte mai bine. Sînt cîţiva jucători la lotul naţional, dar nu vor fi probleme. Florin Costea a marcat un gol care îi va da încredere pentru viitor. El vine după o accidentare grea şi este normal să nu fie în cea mai buna formă. În scurt timp va ajunge la forma care l-a consacrat.

R: V-a fost teamă că veţi pierde la debut?

I.S.: Ştiam că va fi un meci greu. Nu m-am gîndit la înfrîngere. Am avut şi noroc la meciul cu Oţelul, dar Steaua a fost  mai bună.

R: Cum aţi găsit Steaua?

I.S.: Steaua are un lot valoros cu care se poate cîştiga titlul. Am venit la Steaua să cîştig trofee, aşa cum am făcut-o şi ca jucător. Trebuie să revenim în Ghencea. Avem nevoie de suporterii noştri.

R: Urmează Vaslui şi Rapid...

I.S.: Toate meciurile sînt dificile. Ne pregătim să cîştigăm toate meciurile. Sîntem la opt puncte de lider şi nu ne mai putem permite să pierdem puncte.

R: Treceţi de grupa din Europa Legaue?

I.S.: Sîntem în cărţi, dar ne trebuie şi victorii. Steaua este obligată să meargă în primăvara europeană. Cînd am venit la Steaua ca jucător am învăţat ce înseamnă spiritul Stelei. În vestiar se vorbeşte doar de locul întîi şi trofee. Steaua este cel mai important club din Romania.

R: Cu cine vă bateţi pentru campionat?

I.S.: Dinamo, Rapid, CFR Cluj, Vaslui şi U Cluj. Mai pot însă să apară şi surprize.

R: Narcis Răducan...

I.S.: Un om de calitate şi un profesionist desăvîrşit. Colaborarea va fi ok.
A consemnat Laurenţiu MUSCALU


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Constantin Cosmin, acum 4606 zile, 19 ore, 11 minute, 15 secunde
Bravo Domnului Laurentiu Muscalu Pt Acest Interviu.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.