Politică

VIDEO!!! Ludovic Orban: “nu aş mai accepta o alianţă cu PDL, ci numai o fuziune”

Iulia Crețu
31 mar 2014 1661 vizualizări
“Doamne fereşte de o pseudo-dreaptă care să fie coagulată de Traian Băsescu!”, a mai spus liberalul

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat sambătă, la Focşani, că ar trebui să mai treacă ceva timp pană ce între PNL şi PDL va renaşte încrederea. Orban a completat că în opinia sa liberalii n-ar mai trebui să accepte o alinaţă electorală cu democraţii, ci numai o fuziune, aşa cum a propus şi colegul său din PNL, Teodor Atanasiu. Totuşi, despre o colaborare între foştii parteneri din Alianţa DA s-ar putea discuta numai după europarlamentare, cand se vor putea compara scorurile electorale. “Primul examen pe care-l avem sunt alegerile pentru Parlamentul European. Trebuie să ne organizăm eficient şi să obţinem un scor electoral de peste 20%, care să arate clar că alternativa la PSD este PNL şi că PNL este partidul de dreapta care poate coagula forţele de dreapta. Doamne fereşte de o pseudo-dreaptă care să fie coagulată de Traian Băsescu! Eu unul am relaţii foarte bune cu foarte mulţi membri importanţi ai PDL. Încă mai trebuie să treacă un timp pană să reuşim să închegăm o relaţie bazată pe încredere. Sunt de acord cu un lucru din ce a spus domnul Theodor Atanasiu, cu acela că dacă ne hotăram să pornim împreună la drum, nu aş mai accepta o alianţă ci numai o fuziune”, a declarat Ludovic Orban la Focşani, după o vizită de lucru în judeţ alături de liderii liberali vranceni. (Iulia CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3683 zile, 16 ore, 57 minute, 35 secunde
Partidele au cam inceput sa se cristalizeze. Nu mai sunt ca acum cativa ani "the same shit". Deci e putin probabil sa se realizeze o fuziune. PSD-istii sunt fosta nomenklatura comunista si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.