Ultima oră

Mini-Ştiri: Bărbat decedat în baracă

Condurache Rodica
23 iun 2013 1685 vizualizări
Un bărbat din oraşul Panciu, care locuia într-una din barăcile puse la dispoziţie de primăria din localitate, a murit în cursul zilei de sambătă

Poliţia oraşului Panciu a fost sesizată că o persoană este decedată în una din barăcile amenajate de Primaria oraşului. Din primele verifcări efectuate s-a constatat că persoana decedată este Nicuşor Trandafilovici, de 57 ani, care s-a simţit rău dar nu a cerut ajutor medical. Cauza decesului va fi stabilită după necropsie. (D. C.)

Au furat o baterie de la un tractor

Poliţiştii de la Adjud l-au identificat pe Sergiu Mihai S., 20 ani din localitate, suspectat de furtul unui acumulator auto de la un utilaj agricol. Acesta este autorul furtului unei baterii marca Mombat în valoare de 500 lei, sustrasă în noaptea de 20/21 iunie de la un tractor staţionat pe strada Mihai Eminescu din Adjud, după cum ne-a informat poliţia judeţeană. Cercetările continuă cu suspectul în stare de libertate. (D. C.)

Închis după ce a tăiat pădurea

Un tanăr din comuna Ploscuţeni a ajuns după gratii după ce a tăiat ilegal mai mulţi arbori. Poliţiştii l-au identificat pe Marian P., 28 ani, pe numele căruia Judecătoria Tecuci a emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 1 an şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul silvic. Cel în cauză a fost închis în Penitenciarul Focşani pentru executarea pedepsei. (D. C.)

A uitat cratiţa pe aragaz

Servanţii dela Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost chemaţi în week-end pe Bulevardul Brăilei din Focşani pentru că dintr-un apartament ieşea un fum gros. Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că proprietarul uitase o cratiţă cu mancare pe aragaz. În urma evenimentului o parte din mobila din bucătărie a fost avariată, dar şi aragazul. Tot în week-end, un focşănean a solicitat sprijinul pompierilor după ce capra pe care o avea a căzut într-un canal situat pe strada Anghel Saligny. Un pompier echipat adecvat a salvat animalul din canalul adanc de 12 metri. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.