Ultima oră

Dreapta e mai tare decit stinga! ... lui Oprisan

Cristi Irimia
21 mai 2008 1925 vizualizări
Presedintele local al PSD, Marian Oprisan, a avut motive serioase de ingrijorare luni seara, in timpul spectacolului pe care l-a organizat in Piata Unirii.

Baronul a fost nemultumit de provocarea facuta publicului de catre cei de la Voltaj

Au existat momente in care lipsa de anticipatie si inspiratie a celor invitati sa cinte i-au creat baronului grimase. Mai intii, Oprisan s-a aratat deranjat de faptul ca filmutelul in care isi facea reclama electorala nu a captat atentia multimii. Cei mai multi, in majoritate tineri, discutau pe alte teme si se intrebau cind se va termina "reclama". Nu au lipsit nici vorbele ironice in momentul in care Oprisan facea promisiuni. La final, doar citeva aplauze razlete s-au facut auzite, in zona tinerilor PSD-isti care purtau steaguri rosii. Ulterior, solistul trupei Voltaj a avut proasta inspiratie sa remarce ca "Dreapta e mai tare decit stinga!" (n. r. "" PSD e partid de stinga). Cintaretul ceruse publicului prezent sa-si faca simtita prezenta si a constatat ca dreapta sta mai bine ca reprezentare si ca forta, lucru pe care l-a spus in direct, fara sa realizeze ca in acel moment Oprisan spumega de furie. De altfel, a incercat sa spuna unor oameni de-ai sai ca nu i-a convenit "jocul de scena" al celor de la Voltaj, dupa cum ne-au relatat unele persoane aflate in preajma sa in Piata Unirii. Nici in timpul concertului Holograf lucrurile nu au stat mai bine. Multimea s-a imputinat, iar adolescentii tocmiti de PSD au tot impartit baloane, care erau sparte aproape in secunda urmatoare. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739422 zile, 7 ore, 6 minute, 10 secunde
daca era scris de altcineva mai credeam.mu a fost chiar asa.cei care au fost acolo au vazut ca nu a fost cum scrie in articol.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.