Ultima oră

Mini-Ştiri: I-a furat calul din faţa magazinului

Ziarul de Vrancea
26 sep 2013 2122 vizualizări
Un tanăr din comuna Coteşti este acuzat că a furat un cal din faţa unui magazin din comună, Poliţiştii au fost sesizaţi de Radu M., 57 ani, din comuna Cârligele, că persoane necunoscute i-au sustras un cal pe care îl lăsase legat de un stâlp în faţa unui magazin din comuna Coteşti

În urma investigaţiilor efectuate, a fost depistat Aurel B., 34 ani, din localitate, cabalina fiind găsită la domiciliul acestuia. Cercetările sunt continuate cu suspectul în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. (D.C.)

S-au certat la fotbal apoi i-a lovit cu bata pe drum

Un bărbat de 43 de ani din Sihlea este cercetat penal pentru lovire şi alte violenţe dar şi pentru conducere fără permis. Conform celor stabilite de procurori, Aurel Fieraru, se afla pe terenul de fotbal din satul Caiata cand, între el şi alte două persoane, a început o ceartă. Fieraru l-a împins pe unul dintre consăteni apoi s-a urcat pe un motoscuter cu care s-a dus la nişte cunoscuţi cărora le-a povestit cele întamplate. S-a întors mai tarziu înarmat cu o bată şi i-a întalnit pe cei doi oponenţi, cărora s-a gandit să le aplice o corecţie. După ce i-a lovit cu bata în cap a plecat. Cei doi au fost preluaţi de ambulanţă şi au avut nevoie, conform certificatului medico-legal, de 5-6 zile, respectiv 4-5 zile de îngrijiri medicale. Victimele s-au constituit parte civilă cu suma de 10.000 lei. (G. S.)

A tăiat ilegal din propria pădure şi s-a ales cu dosar penal

S-a ales cu dosar penal pentru că a tăiat fără drept din pădurea sa, în iarna acestui an. I s-a întamplat lui Ion Muşa, de 53 de ani, din Chiojdeni, care a fost trimis în judecată pentru că, în luna ianuarie a acestui an a tăiat fără drept 30 de arbori din proprietatea sa, fără ca aceştia să fie marcaţi. Valoarea prejudiciului creat fondului silvic se ridică la suma de 1.458 lei fără TVA. Bărbatul a recunoscut faptele. (G. S.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.