Ultima oră

Mini-Ştiri: Un pahar de vin le-a adus un dosar penal

Ziarul de Vrancea
10 sep 2013 935 vizualizări
Doi şoferi vor fi cercetaţi penal după ce s-au urcat băuţi la volan. Pe strada Oneşti din municipiul Adjud, a fost depistat Dragoş Ioan B., 28 ani din Braşov, în timp ce conducea o Dacia Logan, prezentând halenă alcoolică.

Întrucât conducătorul auto a refuzat testarea cu dispozitivul alcooltest, precum şi recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză a fost întocmit dosar penal. Şi Emil A., 44 ani din Suraia, a fost tras pe dreapta în timp ce conducea un autoturism marca Ford, având o îmbibaţie alcoolică de 0.71 mg/l. (D. C.)

S-a urcat pe moped fără permis

Un tanăr din comuna Poiana Cristei s-a urcat pe un moped fără permis. Aurel F., 32 ani, a fost depistat în trafic de poliţişti. Acesta circula pe un moped Honda neînregistrat şi va fi cercetat penal pentru faptele sale. Pe strada Republicii din Focşani a fost oprit Marin G. de 55 ani. Focşăneanul  conducea un autoturism marca Volkswagen, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. (D. C.)

Încă un homocean judecat pentru evaziune

Ovidiu B., de 27 de ani, din Homocea, a fost trimis în judecată sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală. Conform materialului de urmărire penală, bărbatul, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din localitate, a realizat în perioada iulie 2012- ianuarie 2013, acte de comerţ, respectiv a vandut carne, organe şi piei de vită, fără a evidenţia în contabilitate toate aceste operaţiuni. Prejudiciul total calculat de inspectorii fiscali se ridică la suma de 224.435 lei. Cand a fost audiat, a declarat că obişnuia să cumpere în mod curent animale de la diverse targuri, fără ca în acest sens să emită facturi sau chitanţe. (G. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.