Ultima oră

cancan.ro:Incognito printre swingeri. Partea a doua

Ziarul de Vrancea
5 sep 2013 4387 vizualizări
Cine nu vrea sa faca sex, poate sa se uite

 

“Camerele de relaxare”. Locul unde identitatea dispare. Raman trupul, instinctele, dorintele. Va spuneam ieri, in prima parte a reportajului nostru, ca in clubul de swingeri ora 00.00 este momentul in care clientii isi lasa la vestiar vietile...

...si urca, pentru trei ore, in lumea placerilor carnale.

Doua camere si un separeu ocupa etajul vilei. Aici au loc schimburile de partener si toata ...actiunea

Doua camere si un separeu ocupa etajul vilei. Aici au loc schimburile de partener si toata ...actiunea

Foto:cancan.ro

Asta dupa ce au baut ceva, au vorbit altceva, si-au zambit ori s-au atins cu promisiunea unei altfel de revederi. In momentul in care amfitrionul anunta la microfon ca totul e permis, rand pe rand clientii clubului se ridica. Isi lasa hainele la vestiar, acolo unde ii astepta randuri de prosoape albe, parfumate, asezate la linie. Tot aici gasesc si papucii, stivuiti frumos intr-un raft. Isi pot incuia lucrurile personale intr-un dulapior pentru ca sus nu e permisa decat lenjeria intima. Sigur, si pantofii. Dar cei mai multi aleg sa renunte la ei.


Muzica al carei volum e puternic in camerele de jos, sus abia razbate.

Primii care urca scarile sunt italienii (DEZINHIBATII), urmati indeaproape de un cuplu cu care isi descoperisera afinitati in “camera de socializare”. Un avocat insotit de o “veche prietena” (i-am numit AVENTURIERII) invita la etaj un cuplu de tineri.

Incepatorii refuza. Nu sunt inca pregatiti. De altfel ea e incordata, fumeaza tigara dupa tigara si ii arunca partenerului sau priviri incarcate de reprosuri. Si de promisiunea unei certe ce va sa vina. Dar el nu se da dus. Inca mai spera ca atmosfera, bautura ori vreun alt barbat sa fie argumente suficiente pentru a o convinge pe prietena lui sa accepte sexul in grup. Pana la sfarsitul “programului” amandoi raman in camera de socializare, iar plecarea se lasa cu cearta pe strada. Ei sunt “NEADAPTATII”!

In mai putin de o jumatate de ora, trei sferturi din cei ce s-au imprietenit la un pahar sunt deja sus. Cei ramas inca beau, inca vorbesc. Oricare dintre ei se poate duce sus sa se alatura celorlalti. Sau sa priveasca. Unii chiar o fac. Un barbat, afacerist dintr-un oras din sudul tarii, isi lasa pentru cateva minute partenera si urca scarile nesigur. Merge si mai departe, se aseaza intr-o ran ape un pat, in imediata apropire a doua cupluri care sunt prea ocupate cu jocurile lor erotice ca sa-l ia in seama. Renunta si coboara, se aseaza langa partenera si ii sopteste ceva la ureche. E scutura hotarata din cap. In semn ca nu. Nu e pregatita. Nu pentru ca n-ar vrea, ci pentru ca inca se simt stanjeniti de goliciunea celorlalti. Ei sunt PUDICII.

Cu totul diferit stau lucrurile intr-un alt cuplu. “Actiunea” comuna intre un barbat intre doua varste, sotia lui si alti doi indrazneti se incheie destul de repede. Dar barbatul nu se retrage. Ramane sa-si priveasca sotia care face sex cu alti doi barbati. Si apoi cu inca unul. Situatia pare satisfacatoare pentru amandoi. I-am numit…EXHIBITIONISTII!

Cuplul format dintr-o doamna eleganta, de profesie economist si sotul ei, om de afaceri, studiaza cu maxima atentie “oferta serii”. Nu par nici inhibati, nici pudici, nici extravaganti, Doar isi cauta parteneri potriviti, care sa le satisfaca asteptarile. Porecla lor e PRUDENTII, tocmai ca au dat dovada de rabdare iar cand au decis sa urce, au facut-o insotind cuplul…PROFESIONISTILOR!

Respectiv un cuplu cu varsta apropiata de a lor, dar si acelasi gen. El, cel mai probabil afacerist. Ea blonda si eleganta. Amandoi au venit zambind si au plecat la fel, semn ca aceste seri dedicate sexului in grup ii amuza si ii satisfac in egala masura.


O experienta interesanta a parut a fi sexul in grup si pentru doi tineri, care pareau pentru prima oara la swingeri.

“INDRAGOSTITII” au plecat pe jos de la club si, dupa doar cativa pasi, s-au imbratisat. O noapte interesanta a fost si cea petrecuta de un barbat si o femeie, cu varsta putin peste 30 de ani. Atat de interesanta incat cei doi s-au opit in strada, la iesirea din club si s-au pus pe schimbat impresii. I-am numit “CARCOTASII”!


Toate poreclele, chiar daca au tenta rautacioasa, sunt nevinovate si reflecta, prectic, comportamentul participantilor la marea petrecere a swingerilor. Chiar daca unii n-au participat la orgii, iar altii au facut excese, nimeni nu a parasite clubul inainte de momentul in care , aceeasi voce a anuntat la telefon ca e deja ora 3.00 a diminetii de joi. Si ca distractia s-a incheiat. Un dus, un ultim pahar baut in graba, zambete, strangeri de maini, poate promisiuni de revedere.
Un lucru e cert. O noapte la clubul de swingeri poate fi pentru unii o experienta satisfacatoare, pentru altii fascinanta, dar sunt si persoane pentru care, desi teoretic pare interesant, e totusi prea mult. Si renunta.

Swingul, intre alungarea monotoniei, perversiune si destramarea familiei


Intre cititorii Cancan.ro s-a lansat, in urma publicarii reportajului, o vie disputa asupra practicii. Unii i-au spus perversiune, altii binefacere. Psihologii atrag insa atentia ca, pentru acei care aleg acest fel de sex, este important, in primul rand, sa fie foarte sinceri cu ei, sa isi dea seama de ce o fac. Swingul este considerat un fel de joc in care vointa individuala este substituita vointei de grup si exista riscul ca unele personae, mai ales incepatorii, sa-si pierda identitatea. Dar swingul poate fi si un artificiu, care sa vina in completarea stilului firesc de viata intr-un cuplu.

Roxana Ionita, in varsta de 32 de ani, a deschis clubul de swingeri in 2010. Adora

Roxana Ionita, in varsta de 32 de ani, a deschis clubul de swingeri in 2010. Adora "modelul tarilor nordice" si considera ca afacerea ei e un succes-Foto:cancan.ro


Sunt psihologi care atrag atentia ca practicarea acestul gen de sex liber ar putea altera relatiile de familie, ajungand chiar sa dezbine un cuplu. Multe cupluri care au practicat swingingul spun ca a disparut monotonia din viata lor sexuala, si-au depasit cu usurinta inhibitiile sexuale si si-au dat frau liber fanteziilor. In plus, cunostintele lor despre sex s-au marit considerabil si au invatat cum sa-si satisfaca partenerul sau partenera de viata. Ca si dezavantaje, cei cu experienta spun ca persoanele geloase si nesigure nu au ce sa caute in acest domeniu, pentru ca numai asa se pot destrama familiile.

 

www.cancan.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
anders, acum 3907 zile, 19 ore, 55 minute, 15 secunde
bai nea ioane,am impresia ca ti-ai facut rana in palma de la atita ,,autofrecus,, ca prea cu naduf vorbesti!ori ai trecut printr-o experienta asemanatoare ce a culminat cu pierderea sotiei?lasa nene citeste integral
Ion Bătranu consilier social SEX, acum 3907 zile, 20 ore, 31 minute, 56 secunde
Măi anders i-a tată cuplurile din neamul tău și bagăle la swuinghereală ca să simți că este și langă tine un astfel de fw / tay . Cat despre haitele din poza numai trante una și una care citeste integral
anders, acum 3907 zile, 22 ore, 27 minute, 50 secunde
SUPER!PE CIND UNUL SI IN FOCSANI?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.