Ultima oră

12 se bat pentru cele cinci posturi de CA la ENET

Iulia Crețu
1 iun 2013 1783 vizualizări
Competiţia se încinge pentru biroul din Consiliul de Administraţie al ENET SA Focşani. Potrivit informaţiilor publicate de firma de recrutare, SC Success HR Expert pe site-ul oficial, pentru recrutarea comandată de ENET s-au înscris 12 persoane, fără a face însă publice numele acestora.

“Pentru funcţia de membru Consiliului de Administraţie al S.C. ENET S.A. – Focşani, proces de recrutare organizat conform prevederilor OG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice au aplicat 12 persoane”, se arată în anunţ. Cel mai probabil, săptămana viitoare se vor afla şi numele celor cinci care intră în CA, urmand ca ulterior să se desemneze şi directorul ENET. În acest moment, şefia interimară este asigurată de Mariean Vişan. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 8

Adaugă comentariu
Ulise Grosu, acum 3990 zile, 5 ore, 7 minute, 15 secunde
@"Cetateanu pentru Ulise" Puisor, Tu nu esti "presedintele de asociatie", cel care prin intermediul acestei rubrici, imi spuneai ca "problema ENET este o prostioara pentru citeste integral
Cetateanu pentru Ulise, acum 3990 zile, 5 ore, 50 minute, 16 secunde
Va inteleg,domnule Ulise,stiu ce inseamna sa treceti prin saloanele spitalelor din Romania ,sper ca ranile vor disparea,fiti puternic ca va veti vindeca!
cetatean@Uliose, acum 3990 zile, 6 ore, 55 minute, 51 secunde
Sunt alaturi de dv. in ceea ce v-au facut cu internarea la psihiatrie.Sechelele vor disparea in timp.
Ulise Grosu, acum 3990 zile, 10 ore, 20 minute, 59 secunde
"@"cetatean" Stimabile, Apropo, ai fost la biserica ca sa te rogi ca sa te ierte Dumnezeu pentru cat ai "batut campii" saptamana trecuta la adresa mea, ca sa pleci in citeste integral
cetatean, acum 3990 zile, 14 ore, 15 minute, 15 secunde
Se distruge enetul treptat.Asa l-au internat la psihici si pe ing. Ulise de nu si-a mai revenit bietul om nici acum din cauza la ceea ce a patit acolo!
Ulise Grosu, acum 3990 zile, 14 ore, 18 minute, 52 secunde
@ "piti" Stimabila, Nu stiu despre ce "reorganizare" stiti Dvs. de va bucurati ca un copil, dar eu sunt convins ca in scurt timp vom face dusuri reci la propriu. Este posibil, ca citeste integral
piți, acum 3990 zile, 17 ore, 52 minute, 42 secunde
Mă bucur că se reorganizează acest ENET poate că totul se face spre binele abonaților.
Ulise Grosu, acum 3990 zile, 17 ore, 58 minute, 59 secunde
In opinia mea, dupa ce se va termina cu tot spectacolul acesta pentru PROSTIT PROSTII si va fi numit noul director ENET, este posibil sa se intrerupa alimentarea cu gaz metan a ENET.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.