Ultima oră

Poliţia în doliu: Agent decedat pe neaşteptate la doar 42 de ani

Ziarul de Vrancea
27 mai 2013 10823 vizualizări
Agentul de la Poliţia municipiului Adjud era în concediu medical şi se internase la Spitalul Militar pentru o intervenţie chirurgicală

Agentul Mircea Sorin Ifrim, de la Poliţia municipiului Adjud, a decedat în cursul zilei de sambătă, în mod neaşteptat, la Spitalul Militar după o infecţie care s-a generalizat. În varstă de 42 de ani, agentul suferea de diabet. În cursul dimineţii, agentul a mers la Spitalul Militar pentru a se opera la un picior, unde avea o rană care se infectase. Din păcate, agentul de poliţie, angajat la Servicul de caziere, a decedat în timpul operaţiei. Oficialii Spitalului nu au oferit amănunte cu privire la eşecul operaţiei. Superiorii poliţistului cunoşteau problemele medicale ale acestuia. „Se cunoaştea că are diabet, făcea insulină, dar moartea sa a venit total neaşteptat. Vestea fulgerătoare ne-a şocat pe toţi! Am înţeles că rana de la picior s-a infectat, s-a tratat la spital, dar şi la domiciliu. Era în concediu medical, iar sambătă a decis să se opereze. Se pare că a fost o complicaţie, probabil o infecţie care s-a generalizat. Acesta lucra de la începutul anilor  90 în poliţia vranceană. Acum era angajat la Servicul Caziere din cadrul Poliţiei municipiului Adjud”, ne-a spus comisarul şef Victor Norocea, prim-adjunctul Poliţiei vrancene. Soţia lui Sorin Ifrim lucrează tot în cadrul IPJ Vrancea, la Poliţia municipiului Adjud. Colegii au numai cuvinte de laudă la adresa colegului lor. „Lucra din 1991 la Poliţia din Adjud. Mai întai a fost la structura de ordine publică, apoi la cazier. Înainte de a veni în poliţie a fost medaliat naţional, mulţi ani, la întrecerile de judo. A fost un bun coleg, un om săritor. Soţia sa lucrează la compartimentul secretariat-arhivă. În cursul zilei de luni acesta va fi scos de la medicina legală, urmand ca familia să decidă dacă înmormantarea va avea loc marţi sau joi”, ne-a spus comisarul şef Ionel Bîtcă, şeful Poliţiei municipiului Adjud. Tragedia de sambătă aduce aminte de alţi poliţişti tineri care au plecat în lumea celor drepţi mult prea devreme: Daniela Manea, Silviu Dediu sau Adina Vizitiu. Colegii de la Poliţia Adjud îi vor aduce un ultim omagiu colegului lor, care va fi înmormantat în Cimitriul din oraşul de pe Trotuş. (Dan CHIRIAC)

Poliţia vranceană în doliu

Agentul Sorin Ifrim, de la Poliţia municipiului Adjud, a murit în cursul zilei de sambătă,în urma unei operaţii

Poliţistul avea probleme de sănătate, iar medicii au decis să-l supună în cursul zilei de sambătă unei intervenţii chirurgicale. Din păcate, agentul de poliţie, angajat la Servicul de caziere, a decedat în timpul operaţiei. Agentul de poliţie, în varstă de 48 de ani, a fost dus la Serviciul Medico-Legal pentru stabilirea cauzei morţii. Soţia sa lucrează tot în cadrul IPJ Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 21

Adaugă comentariu
jitaru constantin, acum 3730 zile, 2 ore, 20 minute, 29 secunde
Odihnestete an pace judoka....condoleante familiei...
emil.conchi, acum 3984 zile, 14 ore, 57 minute, 44 secunde
nu se poate... Sorin?
nicusor lupu, acum 3993 zile, 16 ore, 57 minute, 55 secunde
Sincere condoleante,dumnezeu sa te odihneasca in pace.
-------------------, acum 3994 zile, 15 ore, 21 minute, 28 secunde
BAI DESTEPTULE DE CHIRIAC,INFORMEAZA-TE INAINTE DE A SCRIE UN ARTICOL. NUMAI TAMPENII SCRII!
Victor A, acum 3995 zile, 2 ore, 34 minute, 55 secunde
Dumnezeu să te odihnească, Sorine!
Adrian, acum 3995 zile, 3 ore, 19 minute, 21 secunde
Sincere condoleante familiei! Ai plecat prea devreme dintre noi Sorine. Odihneste te in pace !
Marian Pabis, acum 3995 zile, 4 ore, 5 minute, 21 secunde
odihneste.te in pace sorine :(
ROB3RT, acum 3995 zile, 5 ore, 3 minute, 49 secunde
Foarte pacat dumnezeu sa il ierte ,chiar ma intelegem bine cu el a fost la mine acasa acum cateva saptamani in urma imi pare rau :(
vali olteanu, acum 3995 zile, 5 ore, 34 minute, 49 secunde
Sorine, Odihnestete in pace. Politia Adjudeana este in doliu.Condoleante familiei.
Narcis Petrea, acum 3995 zile, 5 ore, 58 minute, 20 secunde
Pentru cel care a plecat mult prea repede dintre noi, Sincere condoleante !!! Dumnezeul sa-l odihneasca in liniste si pace !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.