Ultima oră

Ultima şedinţă ordinară a anului la Consiliul Local Focşani

Iulia Crețu
10 dec 2012 1236 vizualizări
Consilierii municipali focşăneni se vor întalni joi, de la ora 16.00, în ultima şedinţă ordinară a acestui an. Pe ordinea de zi a întalnirii figurează doar 13 proiecte de hotărare, cu mult mai puţine decat în mapele din lunile trecute, care erau extrem de aglomerate

În atenţia aleşilor figurează o rectificare bugetară, dar şi o alocare de 30.000 lei pentru organizarea manifestărilor prilejuite de sărbătorirea zilei de 24 Ianuarie 2013, Ziua Unirii Principatelor Române. De asemenea, se va aloca de la bugetul local şi suma de 2.400 lei pentru premierea unor sportivi de la Clubul Sportiv Municipal Focşani 2007 care au obţinut medalii la Campionatul Naţional KATA, seniori şi juniori şi la Campionatul Naţional de Şah pe Echipe Mixte, desfăşurate în noiembrie 2012. Consilierii vor discuta şi pe marginea Planului de lucrări de interes local pentru repartizarea orelor de muncă prestate de persoanele beneficiare de ajutor social din Focşani, pentru 2013. (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.