Ultima oră

Bacinschi vrea să cumpere urşi polari

Iulia Crețu
27 nov 2012 2242 vizualizări
Cheltuieli suplimentare pentru înfrumuseţarea Orăşelului Copiilor din Focşani din această iarnă

Direcţia de Dezvoltare şi Servicii Publice cere 226,11 mii lei (peste 2 miliarde lei vechi) pentru cateva accesorii de sezon, între care sanie cu ren, de la care nu poate lipsi Moş Crăciun. Moşul din Piaţa Unirii, de anul trecut, a rămas fără cap, după ce a fost decapitat de un focşănean căruia, probabil, nu-i plăcea Crăciunul. De asemenea, de pe lista cumpărăturilor nu lipseşte o cizmă, dar şi o întreagă familie de urşi, foarte scumpi de altfel, şi la propriu şi la figurat. Ursuleţul Berty costă, potrivit devizului Direcţiei de Dezvoltare, 8.000 lei, Ursoaiaca Berta este 12.000 lei, în timp ce Ursul polar Bernard costă încă 10.000 lei. Direcţia mai vrea o cutie de scrisori, conuri pentru stalpi, globuri de mai multe feluri, dar şi perdele de lumini. În total, accesoriile de iarnă costă peste 220.000 lei. Alocarea sumei respective va fi discutată în şedinţa de Consiliu Local Focşani. Vouă nu vi se par cam scumpi ursuleţii primarului Bacinschi? (I. CREŢU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
VIOREL VASILE, acum 4174 zile, 2 ore, 23 secunde
ACESTI URSII SUNT SORTITI PEIRII , DUPA TERMINAREA TARGULUI VOR MURI DE FOAME ASA CUM MOR CAINI DIN ASAZISUL ADAPOST DE LA GOLESTI
dobos, acum 4174 zile, 7 ore, 56 minute, 45 secunde
Orasul arde de saracie baba se piaptana.Praf in ochi la prosti.Ursi ne trebuie avem de toate. Votati in continuare ce vreti voi;Sau ce vi se ordona.Spectacole aveti dar locuri de munca 000.
TRASCULESCU, acum 4174 zile, 10 ore, 51 minute, 43 secunde
ATI VOTAT USL ACUM VA CUMPARA URSI POLARI DE SARBATORI,BRAVO VRINCENI VA FRAIERIT IAR PTR 4 ANI BACINSCHI RROM,MARIAN PROXENETUL ETC,LA MULTI ANI SI VOTATI PSD-UL SI O SA GOLITI WC-UL
danb, acum 4174 zile, 23 ore, 3 minute, 23 secunde
Daca la investitiile de 220000 lei va scoate 220001 lei din taxele obtinute de la comerciantii interesati sa vanda produse de sezon atunci nu e mult. Daca obtine mai putin sau nimic atunci e mult.
viorel iancu, acum 4174 zile, 23 ore, 32 minute, 45 secunde
Sunt situatii cand ramai mut ...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.