Sport

Real, în finală la Jeddah

Ziarul de Vrancea
8 ian 2020 1329 vizualizări

Madrilenii au zdrobit Valencia în semifinala Supercupei Spaniei *Tătărușanu, integralist în Cupa Ligii Franței

Formația Real Madrid s-a calificat, ieri, la Jeddah, în finala Supercupei Spaniei, trecând în semifinale de Valencia, scor 3-1. Real Madrid a încheiat pe locul trei ediția trecută a ligii spanile, iar Valencia este deținătoarea Cupei Spaniei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Kroos (’16), Isco (’39) și Modric (’65). Pentru Valencia a înscris Dani Parejo, în minutul 90Â2. În cealaltă semifinală se vor întâlni, joi, echipele FC Barcelona, campioana Spaniei, și Atletico Madrid, locul doi în sezonul trecut. Finala va avea loc duminică.

Supercupa Spaniei, fondată în 1982, are în acest an un nou format, cu patru echipe și trei meciuri (semifinale și finală), față de două, o întâlnire tur-retur, între campioană și câștigătoarea Cupei Spaniei, până în 2018. Ediția trecută s-a disputat într-o singură manșă, la Tanger (Maroc). Acum, la competiție participă campioana, câștigătoarea Cupei Spaniei, vicecampioana și finalista Cupei Spaniei.

*Formația Olympique Lyon, cu Ciprian Tătărușanu în poartă, s-a calificat, miercuri, în semifinalele Cupei Ligii Franței, trecând în sferturi de Brest, scor 3-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Dembélé (’19), Aouar (’55) și Lucas (‘90Â1). Pentru Brest a înscris Grandsir ’85. Marți, în semifinale s-a calificat Reims, impunându-se cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare în fața echipei Strasbourg. Miercuri, PSG a învins la scor, 6-1, pe AS Saint Etienne, cu o triplă realizată de argentinianul Mario Icardi, în minutele 2, 49 și 57. Neymar (’39), Moulin (’44 – autogol) și Mbappé (’64) au completat lista golurilor înscrise de parizieni. De la Saint-Etienne a fost eliminat Fofana, în minutul 31. La jumătatea reprizei secunde, St. Etienne a înscris prin Cabaye (’71). Tot în sferturi, Lille a învins cu 2-0 Amiens, echipă care a jucat în inferioritate numerică din minutul 40, după eliminarea lui Zungu. Au marcat Araujo(’50) și Osimhen (’58).

* Formația Leicester a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susținut, miercuri, pe teren propriu, în compania echipei Aston Villa, în prima manșă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei. Pentru Leicester a marcat Iheanacho ('74), iar pentru Aston Villa a punctat Guilbert ('28). Partida retur este programată la 28 ianuarie, pe Villa Park. În cealaltă semifinală, Manchester City a învins în tur Manchester United, scor 3-1, returul fiind programat în 29 ianuarie. Finala Cupei Ligii Angliei va avea loc la 1 martie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.