ZdV TV

VIDEO | Cuplul Claudiu Matei, liderul TNL Vrancea - Cosmina Adam, fostă asistentă la „Acces Direct”, invitat la Teo Show

Ziarul de Vrancea
7 mai 2023 7791 vizualizări

Cererea în căsătorie pe care liderului TNL Vrancea Claudiu Matei i-a adresat-o în prima zi de Paște iubitei sale, fostă asistentă la „Acces Direct”, Cosmina Adam, a devenit subiect și pentru o recentă ediție a emisiunii Teo Show, difuzată de postul de televiziune Kanal D.

După ce pe 18 aprilie 2023, cererea în căsătorie pe care liderul TNL Vrancea, Claudiu Matei i-a adresat-o iubitei sale, fosta asistentă a emisiunii „Acces Direct”, cântăreața de muzică populară originară din Vaslui, Cosmina Adam a fost prezentată în emisiunea „La Măruță”, difuzată de postul de televiziune Pro TV, pe 29 aprilie 2023 a venit rândul unui alt show de televizune să facă același lucru.

Astfel, ediția de sâmbătă a emisiunii Teo Show, difuzată de postul de televiune Kanal D, i-a avut în platou pe Cosmina Adam și pe iubitul ei, Claudiu Matei. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 5 luni, deși până acum nu s-au afișat pe rețelele sociale. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, iar de atunci sunt de nedespărțit. La 4 luni de când s-au cunoscut, frumoasa cântăreață a fost cerută în căsătorie și radiază de fericire: „Când m-a luat de mână, m-a luat ca un bărbat adevărat și am știut că el este alesul!”, a povestit Cosmina Adam despre iubitul ei, vrânceanul Claudiu Matei, în ediția din 29 aprilie 2023 a emisiunii Teo Show. Au fost difuzate și câteva imagini cu momentul cererii în căsătorie. 

Vizionați în continuare înregistrarea integrală a ediției din 29 aprilie.2023 a emisiunii Teo Show, difuzată de postul de televiune Kanal D, la care au participat interpreta de muzică populară Cosmina Adam și Claudiu Matei, președintele Tineretului Național Liberal Vrancea, precum și transcrierea acestei emisiuni. Veți afla cu această ocazie noutăți de ultimă oră despre cuplul menționat.

Teo Trandafir, realizatoarea emisiunii Teo Show: Bine ați venit, dragii mei! Voiam să vă întreb dacă voi înțelegeți: Cosmina Adam și iubitul ei. Bine ați venit!    

Interpreta de muzică populară, fostă asistentă a emisunii „Acces Direct”, Cosmina Adam: Bine te-am găsit, Teo! Cu bucurie, ca de fiecare dată!

Teo Trandafir: Întâi și întâi sunteți „in love” (n.r. îndrăgostiți) și aveți curajul să spuneți chestia asta. Știți că sunt foarte mulți tineri care își asund iubirea.

Cosmina Adam: Noi n-o ascundem! Deși acum, că am făcut public, acum după ce ne-am postat cu poze, pentru multă lume a fost un impact, dar unul bun, zic eu, pentru că noi nu ne-am afișat în 5 luni. Facem 5 luni. Și până acum 3 săptămâni, nu ne-am pus nici o poză împreună. Dar a fost pentru că așa am dorit noi. Să ținem doar pentru noi, pentru familiile noastre și prietenii cei mai apropiați.

Teo Trandafir: Cum v-ați cunoscut?  

Claudiu Matei, președintele Tineretului Național Liberal Vrancea: Păi, ne-am cunoscut pe facebook. Am discutat acolo mai mult timp. După care ne-am întâlnit.

Teo Trandafir: Dar cum făceai? Îi dădeai like-uri? 

Claudiu Matei: Da, recunosc! Eu am avut inițiativa. Eu am abordat-o. Și cumva lucrurile au mers natural de aici. 

Teo Trandafir: Și ea a fost cea care te-a sunat prima oară, sau invers?

Claudiu Matei: Nu! Eu am sunat-o prima dată. Eu am trimis primul mesaj. Deci eu am făcut primii pași. Și mă bucur că am făcut lucrul acesta! 

Teo Trandafir: Și prima îmbrățișare cine cui i-a dat-o?

Cosmina Adam: Păi mi-o aduc eu aminte! Țin minte că m-a sunat a zis că este jos. Era a doua oară când trebuia să ne vedem. Și eu eram în casă, am coborât jos la scară și ne-am îmbrățișat așa. Dar nu a fost o îmbrățișare de amici. Înțelegi? A fost ceva mai...   

Teo Trandafir: A fost o îmbrățișare caldă!

Cosmina Adam: Exact, da! Iar după asta am mers să ne plimbăm și în momentul în care am mai mers... Am mers așa separați, adică nu ne-am ținut de mână. 

Teo TrandafirAha!

Cosmina Adam: Iar în momentul în care el m-a luat de mână, și m-a luat adevărat ca un bărbat, chiar am simțit că el este alesul! 

Teo Trandafir: Deci ăsta a fost momentul!

Cosmina Adam: Da!

Teo Trandafir: După care înțeleg că te-a și cerut. E adevărat?

Cosmina Adam: Într-o vacanță la Roma! Acolo am stat o săptămână, aproape 10 zile și ne-am dat seama că noi... 

Teo Trandafir: Sunteți sortiți să fiți împreună! 

Cosmina Adam: Exact! Să fim împreună! Ne-am înțeles foarte bine. Așa. Și după asta am zis: păi cum? Eu mă duc la București și tu la Focșani? Și am zis, păi noi doi cred că trebuie mai bine să stăm împreună. Și am luat decizia amândoi bineînțeles, să locuim împreună! Așa că eu, nu știu, de 4 luni, cam așa, locuiesc în Focșani!

Teo Trandafir: Serios?!

Cosmina Adam: Da!

Teo TrandafirHabar n-aveam! Dar nu v-ați gândit să faceți invers? Să vii tu (n.r. Claudiu) la București?

Claudiu Matei: Am luat, într-adevăr, ambele variante în calcul. Dar până la urmă am ajuns la concluzia că Focșaniul este nou. În primul rând e mult mai bine, eu având și locul de muncă acolo unde sunt prins cu anumite activități, proiecte și... aici Cosmina a făcut acest sacrificiu.

Cosmina Adam: Da, păi trebuie să facem sacrificii în relație!

Teo Trandafir: Trebuie să recunosc, că de când te cunosc eu pe tine, nu te-am văzut niciodată atât de fericită și atât de radiantă! Niciodată! 

Cosmina Adam: Așa este! Chiar ai dreptate!

Teo Trandafir: Sunt șocată! Pentru că te vedeam măritată odată cu capul! Dar vedeți dumneavoastră, în cazul celor doi, lucrurile s-au petrecut romantic de la cap la coadă. Și veți vedea un moment în care... De fapt, ce vă povestesc eu? Momentul acela!

Teo Trandafir: Vai! Da' unde erați?

Cosmina Adam: Eram într-o cafenea la Budapesta! Cafeneaua cea mai frumoasă din lume. Ne-am gândit noi ca în Prima zi de Paște să mergem să o vizităm, să mâncăm ceva, să stăm liniștiți. Și acolo a fost tot momentul! El (n.r. Cluadiu)... de aici poate să preia el discuția 

Teo Trandafir (n.r. către Claudiu Matei): Deci tu premeditasei toată chestia?

Claudiu Matei: Da, într-adevăr, am comandat inelul cu aproximativ două săptămâni înainte să plecăm noi în vacanță. Am ajuns la cafenea. Am vrut, pentru că a fost prima dată pentru amândoi, am vrut să vedem cum este împrejurul cafenelei. Am urcat am făcut câteva poze. Am revenit la masă, am mai stat un pic și când ne pregăteam să plecăm, i-am zis: ”Hai să mai mergem o dată pentru că n-am nici o poză frumoasă. Vreau să fac o postare. 

Teo Trandafir: Șmecherie!   

Claudiu Matei: Voiam într-adevăr să cunosc locația mai ...

Teo Trandafir: Locația te interesa pe tine!

Claudiu Matei: Ca să știu unde să fac acest pas pentru că da, recunosc, este cel mai frumos moment din viața mea, din viața noastră și chiar voiam să fie unic. Și cred că a fost unic pentru amândoi. Am revenit la acel balconaș am mai făcut câteva poze și apoi m-am pus în genunchi i-am zis: „Vezi dacă în poziția asta poate ieși o poză frumoasă?” I-am adresat întrebarea și recunosc că a fost luată total prin surprindere. Bine, au fost oamenii din jur care strigau, aplaudau. A fost un moment emoționat dar frumos. 

Teo Trandafir: Dar spune-mi, cum ai reușit să găsești măsura perfectă a inelului și modelul pe care și l-ar fi dorit? 

Claudiu Matei: N-o să dau din casă acum! Mai are un inel acasă. L-am probat. Am văzut până unde îmi vine și apoi am încercat, am văzut mai multe modele. L-am ales pe acesta. Și s-a potrivit și se potrivește. 

Teo Trandafir: Dar de ce-l ții dragă sub masă?

Cosmina Adam: Păi, așa sunt eu, mai modestă!

Teo Trandafir: Este atât de frumos și se potrivește atât de bine! Cred că dacă era alt model mai pompos nu ți-ar fi plăcut! 

Cosmina Adam: Exact, exact! Și nici eu nu sunt genul ... 

Teo Trandafir: Deloc!

Cosmina Adam: Da! Cât mai discret dacă s-ar fi putut! Și acesta este exact cum eu îmi doream!

Teo Trandafir (n.r. către Claudiu): Și tu știai! Ai tatonat-o înainte, așa-i? 

Claudiu Matei: Da! Putem spune și așa! În schimb n-am vrut să simtă acest acest lucru din partea mea. Chiar am vrut să fie o surpriză. Până la urmă mă bucur că mi-a ieșit. Cred că ajungând să o cunosc i-am cunoscut și gusturile.

Teo Trandafir: Exact! Da la asta mă gândeam și eu. S-a întâmplat totul fulgerător și fără ca cineva să se aștepte! Totuși ce-au zis prietenii, apropiații, părinții, frații, cumnații?   

Cosmina Adam: Părinții noștri sunt foarte fericiți. Au luat așa cu bucurie toată vestea aceasta și relația noastră. Iar prietenii, cum a fost și la început. A fost șoc pentru majoritatea!

Teo Trandafir: Exact!

Cosmina Adam: Da, adică chiar șoc, șoc!

Teo Trandafir: Deci toată lumea e fericită că lucrurile acestea s-au întâmplat!

Cosmina Adam: Da!

Teo Trandafir: Mă gândesc acuma, o să înceapă presiunile. Ascultați-mă ce vă spun! Știți ce zic?

Cosmina Adam: Știu ce urmează!

Teo Trandafir: Pe când copilul?

Cosmina Adam: Stai așa că mai e până la copil! Pe când nunta?

Teo Trandafir: Păi stai un pic! Am crezut că deja ați stabilit-o! Nici nu se mai punea problema! Nici nu m-am gândit la asta!

Cosmina Adam: Da! Încă primim întrebarea aceasta.

Teo Trandafir: Așa!

Cosmina Adam: Da! Și nunta va avea loc anul acesta.  

Teo Trandafir: Ooo! Ați găsit loc?

Cosmina Adam și Claudiu Matei (n.r. într-un glas): Da!

Cosmina Adam: Am găsit loc! Suntem norocoși! Până acum văd că toate treburile merg așa cum ne dorim noi!

Teo Trandafir: Cred că Dumnezeu le-a rânduit!

Cosmina Adam: Da! Cu siguranță!

Teo Trandafir: Tu îți dai seama cam câți interpreți de muzică populară vor veni să vă fie alături?

Cosmina Adam: Da! Da!

Teo Trandafir: V-ați făcut un calcul câți invitați vor fi oare?

Cosmina Adam: Am luat așa în calcul cam... Oricum va fi într-un salon foarte mare.Cu foarte mulți invitați. Și așteptăm să vină... 

Teo Trandafir: La București sau la Focșani?

Cosmina Adam și Claudiu Matei: (n.r. într-un glas) La Focșani!

Teo Trandafir: Normal, normal!

Cosmina Adam: Acasă, da!

Citiți și :VIDEO | Cererea în căsătorie a liderului TNL Vrancea către iubita sa, fostă prezentatoare la „Acces Direct” a făcut înconjurul României!


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.