Timp Liber

Reduceri 50% pentru pensionari la Regalul vienez de Crăciun

Ziarul de Vrancea
21 nov 2013 2107 vizualizări
Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg va aduce spiritul Crăciunului mai aproape de vranceni, printr-un concert programat în Ajunul naşterii Mantuitorului, la ora 19,00

Organizatorii concertului de Crăciun de la Teatrul Municipal “Mr. Gh. Pastia” din 24 decembrie au decis să facă reduceri 50% la bilete pentru pensionari. Astfel, aproximativ 40 de pensionari vor putea vedea regalul vienez al Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg, condusă de dirijorul Daniil Zaharov, la jumătate de preţ. Reprezentanţii Teatrului spun că numărul de bilete este limitat, o parte dintre acestea vanzandu-se deja. “Locurile cu reducere sunt la balcon, în jur de 40. S-au vandut deja o parte, aşa că aşteptăm pesoanele pensionare care doresc bilete la preţ redus cat mai repede deoarece numărul biletelor este limitat”, ne-au precizat reprezentanţii Teatrului Municipal Focşani. Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg va aduce şi în acest an spiritul Crăciunului mai aproape de vranceni, printr-un concert ce va avea loc în Ajunul sărbătorii naşterii Mantuitorului, la ora 19,00. Eastern Royal Orchestra este compusă din 27 de instrumentişti de talie internaţională care vor face să răsune în oraşul nostru ritmurile cunoscutului compozitor Johann Strauss. Pe scena Teatrului Municipal Focşani va urca, alături de muzicienii din Sankt Petersburg, şi concert maestro Natalia Racenko. Orchestra îl are în componenţă şi pe binecunoscutul acordeonist de excepţie Evgheni Nagruzza, care beneficiază de drepturile de autor acordate personal de Richard Galiano (considerat acordeonistul numărul 1 al lumii). Concertul de la Focşani face parte dintr-un turneu naţional al muzicienilor de peste hotare care cuprinde 20 de oraşe din ţara noastră. Regalul vienez este programat la Focşani în Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie la ora 19,00. Biletele s-au pus în vanzare la agenţia Teatrului la preţul de 120 lei. Primii 40 de pensionari plătesc numai 60 lei. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.