Timp Liber

Unde mergem? Eugen Cristea pe scena Casei de Cultură

Ziarul de Vrancea
24 oct 2013 1647 vizualizări
Actorul Eugen Cristea revine la Focşani pe scena Casei de Cutură “Leopoldina Bălănuţă” alături de tinerii actori Raluca Caragioiu, Cristina Păscălin, Eduard Cîrlan, Oleg Apostol.

Piesa “Puterea dragostei” de Ion Băieşu, pe care o propun actorii, vorbeşte despre coşmarul pe care îl trăieşte un părinte atunci cand fiica sa vine acasă şi îl anunţă că se căsătoreşte cu un necunoscut. Şi ca totul să fie amplificat, tatăl află că necunoscutul nu este oricine, ci un extraterestru. Rolul extraterestrului este jucat de focşăneanul Eduad Cîrlan. Piesa “Puterea dragostei” se joacă la Casa de Cultură joi, 31 octombrie, de la ora 19,00. Un bilet costă 10 lei. (M. V.)

Stand-up comedy “Las Fierbinţi” la Intim

Mihai Bobonete şi Adrian Văncică, alias “Bobiţă” şi “Celentano” din serialul PRO TV “Las Fierbinţi”, vin la Focşani pe 7 noiembrie, într-un turneu naţional de stand-up comedy. Cei doi pot fi văzuţi la Restaurant Intim joi, 7 noiembrie, de la ora 21,00. Accesul se face pe bază de bilet, ce poate fi procurat la preţul de 35 lei. (M. V.)

Festival folcloric la Balada

Sala Balada găzduieşte sambătă, 26 octombrie, a treia ediţie a Festivalului concurs de folclor “Vrancea, plai cu dor”, organizat de Colegiul Economic “Mihail Kogălniceanu”. La acesta participă elevi talentaţi din judeţele Buzău, Botoşani, Maramureş, Teleorman şi Vrancea care vor concura pe mai multe secţiuni: grup vocal, solist vocal, obiceiuri folclorice şi dans popular coregrafic. Coordonatorul festivalului este profesoara Marilena Vâlcu, cea care îndrumă formaţia de dans “Ciobănaşul” a Colegiului Economic din Focşani. (M. V.)

Expoziţie de toamnă la Galeriile de Artă

Pană la finele lunii noiembrie iubitorii de artă pot admira lucrările a numeroşi artişti plastici, reunite sub titulatura “Natură moartă”. Deschisă la Galeriile de Artă din Focşani, expoziţia, vernisată marţi seara de criticul de artă Constantin Prut, poate fi vizitată în fiecare zi de luni pană vineri, în intervalul 12,00 – 16,00. Aceasta este dedicată toamnei, iar artiştii care semnează sunt Horia Bernea, Mihai Chiuaru, Daniela Frumuşeanu, Dorel Găină, Teodor Graur, Dan Hatmanu, Florin Ianas, Rudolf Kocsis, Florin Mitroi, Liviu Nedelcu, Mălina Ionescu, Horea Paştină, Augustin Pop, Marlena Preda Sânc, Liviu Suhar şi Gheorghe Zărnescu. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.