Timp Liber

Ce filme vedem la Balada

Ziarul de Vrancea
24 oct 2013 942 vizualizări
Copiii sunt invitaţi la Cinematograful Balada la finele acestei săptămani pentru a viziona o comedie animată plină de aventuri: ”Sunt un mic ticălos 2”.

Chris Meleandri, împreună cu echipa sa, îi aşteaptă pe cei mici la noi aventuri comice alături de ticălosul Gru (Steve Carell), fetiţele lui adorabile, simpaticii năzdrăvani Minioni şi o suită de personaje noi şi nostime. Filmul rulează la cinematograful focşănean sambătă, 26 octombrie, şi duminică, 27 octombrie, de la ora 15,00. Două ore mai tarziu îl puteţi vedea pe Brat Pitt în “Ziua Z: Apocalipsa”, un film în 3D care a avut premiera în ţara noastră în luna iunie a acestui an. Acesta spune povestea lui Gerry Lane care se află într-un blocaj de trafic împreună cu familia sa. Ca fost investigator ONU, el simte că blocajul din trafic nu e unul obşinuit, mai ales că cerul e brăzdat de elicoptere de poliţie, iar pe străzi este plin de poliţişti pe motociclete. Un virus face ca oamenii să se atace cu ferocitate unul pe celălalt .Originile virusului sunt necunoscute, iar numărul celor infectaţi creşte exponenţial în fiecare zi, devenind rapid o pandemie globală. Dacă vă plac filmele horror este momentul potrivit să vedeţi la cinematograf unul dintre cele mai bune ecranizări ale genului din ultimii zece ani: “Insidious: Capitolul 2”. Filmul, cu o durată de 106 minute, a avut premiera în Romania în urmă cu o lună. Acesta urmăreşte povestea unei familii bantuite care încearcă cu disperare să dezvăluie un secret terifiant care i-a pus în legătură cu periculoasa lume a spiritelor. “Insidious: Capitolul 2” rulează la Balada sambătă şi duminică de la ora 19,00. Biletele se pot procura după ora 14,00 la preţul de 5 lei la oricare dintre filme. (M. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.