Timp Liber

Voltaj, Vama şi Chris Norman în recital la Focşani

Ziarul de Vrancea
3 oct 2013 1741 vizualizări
Preţuri piperate le Festivalul Viei şi Vinului din acest an. Preţul unui mic a fost stabilit de comercianţi în prima zi la 3 lei, dar este posibil ca acesta să mai scadă dacă vanzările nu merg aşa cum şi-au propus aceştia.

Şi distracţia pentru copii este costisitoare, o tură cu tiribomba scoate din buzunarele părinţilor nu mai puţin de 5 lei. Iar dacă poftele costă scump, măcar la spectacole să asistăm gratis. În această seară pe scena amplasată în Piaţa Unirii vor urca în recital Nicolae Botgros şi orchestra sa, de la ora 18.30. De la ora 19.10 este programat recital Shift, iar de la ora 20.00 D.J. Rynno&Sylvia. Anda Adam promite show de la ora 20.50. Seara va fi încheiată de Voltaj, trupa fiind aşteptată să-şi înceapă concertul în jurul orei 21.40. Maine seară capul de afiş al spectacolului îl constituie formaţia Vama care va urca pe scena din Piaţa Unirii în jurul orei 21.45. Spectacolul va fi deschis însă la ora 18.00 de Sore, iar de la ora 19.00 vor canta D.J.Project&Adela Popescu. Tot maine seară Cătălin Botezatu îşi va prezenta creaţiile  pentru prima dată pe scena festivalului focşănean. Duminică seara vor susţine recital Ro-Mania - de la ora 18.00, Ruby - ora 18.50, Alex – 19.30, Andreea Bănică - 20.10, iar de la ora 20.50 Chris Norman. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
jan, acum 3850 zile, 16 ore, 52 minute, 3 secunde
Nici la 2.5 micul nu cumpara aproape nimeni. Cand ii vezi pe unii din cei care vand si pregatesc micii iti piere pofta.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.