Timp Liber

Zilele Recoltei, mutate în interiorul Pieţei din cauza frigului

Ziarul de Vrancea
3 oct 2013 1286 vizualizări
În paralel cu Festivalul Viei şi Vinului, la Focşani se desfăşoară sambătă, 5 octombrie, şi duminică, 6 octombrie, Zilele Recoltei. Aflate la a XI-a ediţie,

Zilele Recoltei au fost mutate în zona acoperită a celei mai mari pieţe agroalimentare din judeţ, din cauza temperaturilor scăzute anunţate de meteorologi. Aici a fost amplasată o scenă pe care vor urca artiştii Ansamblului Folcloric “Ţara Vrancei”, care vor susţine concerte în ambele zile. Deschiderea ediţiei are loc sambătă la ora 10.00, ce va fi urmată de vizitarea standurilor şi concursuri cu premii, iar pe parcursul desfăşurării acestora atmosfera va fi întreţinută de “Ţara Vrancei”.  Ziua de duminică este destinată vizitării standurilor cu produse şi unei expoziţii cu vanzare. La eveniment au fost invitaţi producători din zona legumicolă a judeţului care au crescut preţurile produselor în aceste zile, motivate prin ploile acide care le-au distrus recolta. Organizatorii, Administraţia Pieţelor Focşani şi Primăria municipiului,  au pregătit pentru aceştia concursuri, în urma cărora vor fi acordate premii pentru: cel mai frumos stand cu legume şi fructe, cele mai frumoase legume şi fructe, cea mai interesantă reţetă pentru conservarea legumelor pentru iarnă, cea mai interesantă reţetă pentru conservarea fructelor pentru iarnă şi cele mai mari produse. Fondul de premiere va fi, cel mai probabil, în jurul a 3.500 de lei, cat a fost la ediţia anterioară. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.