Timp Liber

Ce filme vedem la Balada

Ziarul de Vrancea
3 oct 2013 717 vizualizări
“Stă să plouă cu chiftele” este titlul filmului de animaţie care rulează la Cinematograful Balada la sfarşitul acestei săptămani, începand cu ora 15.00.

Inspirat după îndrăgita carte pentru copii cu acelaşi titlu, filmul se concentrează pe un oraş în care mâncarea cade din cer în ploaie torenţială! Două ore mai tarziu, soldaţii G.I. Joe se luptă nu doar cu duşmanul lor de moarte, Cobra, ci sunt forţaţi să înfrunte şi ameninţările care vin din interiorul guvernului, care le pun în pericol viaţa. Filmul “G.I. Joe: Represalii“  îi are în distribuţie pe Dwayne Johnson, Bruce Willis şi Channing Tatum, alături de D.J. Cotrona, Byung-hun Lee, Adrianne Palicki, Ray Park, Jonathan Pryce, Ray Stevenson. Ultima propunere a cinematografului focşănean pentru finalul acestei săptămani o constituie adaptarea romanului lui Guy de Maupassant, “Bel Ami” care ilustrează periplul lui George Duroy (Robert Pattinson), de la mansardele mizere în care trăise, la opulenţa şi luxul clasei sociale înalte din Parisul anilor 1900. Filmul, care le mai are în distribuţie pe Uma Thurman, Kristin Scott Thomas şi Christina Ricci, poate fi văzut de la ora 19.00. Biletele se pun în vanzare începand cu ora 14.00 la preţul de 5 lei pentru oricare dintre filme. (M. V.)

 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.