Timp Liber

Spectacol de magie la Promenada

Ziarul de Vrancea
26 sep 2013 1216 vizualizări
Maine, de la ora 11.00, cei mici îndeosebi, dar şi cei mari, sunt aşteptaţi la Promenada unde va avea loc un spectacol de magie cu magicianul Augustin.

Cunoscut pe plan naţional, participant la numeroase emisiuni de televiziune, magicianul Augustin îşi caracterizează programul prin momente umoristice. Spectatorii ”vor fi implicaţi în show tocmai pentru a simţi şi a vedea cum magia se întâmplă datorită lor sub proprii ochi”, după cum se arată pe site-ul magicianului. Intrarea la spectacolul de maine “Hocus – Pocus” este liberă. (M. V.)

B.U.G. Mafia la Focşani

B.U.G.Mafia vine la Focşani sambăta viitoare, 5 octombrie, pentru a concerta în Bawary Club, concert anunţat şi pe pagina oficială a formaţiei www.bugmafiaoficial.ro. Accesul în club se face începand cu ora 22.30, preţul biletului fiind de 20 de lei pană la ora 23.30, iar pentru cei care vor ajunge după această oră preţul unui bilet este de 25 de lei. Concertul B.U.G. Mafia va începe după miezul nopţii. (M. V.)

Nocturna bibliotecilor la Adjud

Maine seară, Biblioteca din Adjud îşi deschide porţile pană la miezul nopţii, în cadrul acţiunii “Nocturna Bibliotecilor”, un proiect iniţiat şi coordonat de Asociaţia Naţională a Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR). Evenimentul va începe la ora 18.00 şi va avea un program diferit pentru micii vizitatori şi pentru cei mai mari. Copiii vor putea admira o expoziţie de grafică intitulată “Hristos, idealul educaţiei”, realizată de elevii Centrului Parohial pentru Copii şi Tineret Rugineşti, sub îndrumarea preotului  profesor Ion Ciobotea. Cei mici sunt invitaţi apoi la o piesă de teatru în interpretarea elevilor de la Şcoala “Principele Radu” din Adjud şi la un recital de chitară al tanărului Cătălin Carbără. Tot pentru copii, va fi organizat un laborator nonformal cu teste de circulaţie rutieră pe calculatoarele Biblionet. Adulţii sunt aşteptaţi să vizioneze filme documentare în Sala Multimedia. (A.V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.