Timp Liber

Show de modă marca Cătălin Botezatu la Festivalul Viei şi Vinului

Mihai Boicu
26 sep 2013 1771 vizualizări
Autorităţile au pregătit spectacole, expoziţii, dar şi un concurs de vinuri pentru producători

Festivalul Internaţional al Viei şi Vinului Bachus 2013 se va desfăşura săptămana viitoare în perioada 3 – 6 octombrie. Organizatorul principal al festivalului este Consiliul Judeţean, care a pregătit spectacole în fiecare zi, diverse manifestări, dar şi un concurs de vinuri pentru producătorii din Vrancea şi nu numai. Bugetul prevăzut pană acum pentru manifestare este de 800.000 lei, dar nu este exclus să sufere modificări. Festivalul Viei şi Vinului va debuta joia viitoare cu caravana lui Bachus, o paradă în centrul căreia va fi un car alegoric în care se va afla “zeul vinului”. Seara vor concerta Holograf şi Horia Brenciu. Vineri programul artistic va cuprinde concertele susţinute de Botgros Orchestra (18.30) şi Voltaj (21.40). Sambătă va concerta Sore (16.00), după care va urma show de modă marca Cătălin Botezatu (18.00) şi concertul susţinut de Vama. Festivalul se va încheia duminică cu spectacolul susţinut de Chris Norman de la ora 20.50 şi un foc de artificii de la 22.20. Organizatorii au pregătit în timpul evenimentului şi alte surprize. Maestru bucătar Horia Vîrlan, vedeta de la Prima TV, va fi prezent vineri pe scena din Piaţa Unirii, de la ora 17.00. Acesta va avea de jurizat şi un concurs de gătit. În perioada 4 – 6 octombrie va avea loc “Gala tinerelor talente”, între orele 14.30 – 17.00, la care se vor putea înscrie cei care vor să se afirme. Pe 5 şi 6 octombrie, va avea loc Concursul Naţional de Vinuri, unde au fost înscrise 246 de probe de vin din toată ţara, pe categorii. În timpul Festivalului Viei şi Vinului va fi organizată şi o expoziţie a meşterilor populari, în care aceştia vor putea expune obiecte tradiţionale. În plus, va fi avea loc şi un atelier de artă tradiţională în Piaţa Unirii. În acelaşi timp cu Festivalul Viei şi Vinului se vor organiza trei evenimente în localităţile Coteşti, Odobeşti şi Panciu, în cadrul proiectului “Drumul podgoriilor vrancene”. Potrivit proiectului de hotărare aprobat de Consiliul Judeţean, evenimentele se vor derula pe durata a trei zile, cate o zi în fiecare localitate. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
stroe vasilica, acum 3835 zile, 19 ore, 1 minut, 11 secunde
...CE PARADA A MODEI..>MODFERNA,SHIC...AR FI,PE PODUL NARUJA PODU_NARUJEI!! MACAR ASA,AR VEDEA EUROPA,CE N_A VAZUT!!! PROVINCIA EUROPEANA citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.