Timp Liber

Casting Elite Model Look la Focşani

Ziarul de Vrancea
26 sep 2013 1572 vizualizări
Echipa Agenţiei Face2Face Model Management se află în turneu “Elite Model Look Romania 2013” în toată ţara, ajungand la începutul lunii octombrie şi la Focşani.

Turneul, care a avut punct de pornire oraşul Baia Mare, a trecut prin Arad, Braşov, iar de astăzi pană duminică se află la Bacău. După Focşani, unde va ajunge pe 4 octombrie, vor urma oraşele Ploieşti şi Bucureşti, în total însemnand organizarea a şapte castinguri în perioada septembrie – octombrie 2013. Castingul de la Focşani va avea loc în perioada 4-6 octombrie la Promenada Mall, în fiecare zi, în intervalul orar 15.00 – 21.00. Nu orice tanăr poate participa la casting, ci numai cei care îndeplinesc anumite criterii. Astfel, fetele trebuie să aibă varsta cuprinsă între 14 şi 22 de ani şi înălţimea între 1,72 - 1,80 m., iar băieţii trebuie să aibă varsta cuprinsă între 16 şi 25 de ani şi înălţimea între 1,79- 1,90 m. Organizatorii anunţă că înscrierile sunt gratuite, iar experienţa de model nu este necesară. (M. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.