Timp Liber

Petrecăreţii de la „Toamna Odobeşteană”, păziţi de jandarmi

Raluca Manolache
12 sep 2013 856 vizualizări
Astfel, jandarmii vin şi cu o serie de sfaturi

„Având în vedere că la aceste manifestări se aşteaptă să participe un public numeros şi în scopul prevenirii incidentelor nedorite, Jandarmeria recomandă cetăţenilor să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, etc.), să nu lase la vedere în autoturisme, bunuri de valoare care pot atrage atenţia (obiecte de îmbrăcăminte, bani, documentele personale sau ale maşinii), să evite consumul excesiv de alcool, să nu depăşească limitele decenţei sociomorale în manifestările comportamentale, să evite persoanele care se află în stare de ebrietate şi să nu intre în discuţii contradictorii cu acestea, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică, iar în caz de nevoie să apeleze cu încredere la jandarmi în mod direct sau prin apelul unic de urgenţă 112”, a transmis plutonier adjutant Adrian Costescu, purtătorul de cuvant al IJJ Vrancea. (Raluca MANOLACHE)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.