Timp Liber

„Eco Art” – creaţii ale adolescenţilor focşăneni expuse în Promenada

Ziarul de Vrancea
5 sep 2013 885 vizualizări
Centrul comercial Promenada Mall Focşani găzduieşte astăzi expoziţia „Eco Art” a participanţilor la şcoala de vară de la Gălăciuc.

Evenimentul, realizat împreună cu Asociaţia „Mayra”, are loc la ora 14,00 şi face parte din proiectul „Şcoala de Vară” în care au fost implicaţi mai mulţi tineri, care au avut ocazia să îşi manifeste talentul şi creativitatea în mijlocul naturii. Prin expoziţia „Eco Art” doresc să împărtăşească publicului experienţa de care au avut parte, dar şi creaţiile realizate în cadrul taberei de la Gălăciuc, din luna august. Pe parcursul acestei şcoli, participanţii au fost implicaţi în activităţi diverse, cu scopul de a-şi dezvolta potenţialul personal, abilităţile de comunicare, încrederea în sine, spiritul de echipă şi de a preveni comportamentele nedorite precum consumul de alcool, tutun şi substanţe psihoactive, principalele probleme cu care se confruntă tinerii din ziua de azi, după cum transmit organizatorii. Cu acest scop ei au luat parte la activităţi de team-building, cursuri de comunicare, ecologie, antidrog şi educaţie nonformală, ateliere de creaţie şi au făcut drumeţii în Munţii Vrancei. Tabăra, care s-a încheiat pe 25 august 2013, a fost realizată la iniţiativa psihologului Cătălina Dascălu, sprijinită de voluntarul Bogdan Gabor. Parteneri ai programului sunt Promenada Mall Focşani, Asociaţia “ Mayra”, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea, Carrefour Focşani, Centrul Antidrog Vrancea, Pandora, Hidalgo şi Cabinetul individual de psihologie “Maria Cătălina Dascălu”. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.