Timp Liber

Ce filme vedem la Balada în week-end

Ziarul de Vrancea
29 aug 2013 941 vizualizări
Acţiune, comedie neagră şi animaţie la Balada. Cinematograful focşănean propune pentru finele acestei săptămani trei filme de genuri diferite.

Cei mici sunt aşteptaţi sambătă, 31 august, şi duminică, 1 septembrie, de la ora 15,00, la animaţia “Madagascar 2”, o producţie 2008, ce poate fi vizionată şi de preşcolari, fiind dublată în limba romană. “Madagascar 2” continuă aventurile animalelor evadate de la grădina zoologică. Leul Alex, zebra Marty, hippopotamiţa Gloria, girafa Melman şi prietenii lor lemurii reuşesc să evadeze de pe insula pe care eşuaseră şi, în loc să se îndrepte spre Statele Unite, ajung în Africa. Aici fac cunoştinţă cu familia lui Alex, care va trebui să rezolve o mulţime de probleme de acomodare, provocate de instinctele sale pervertite de confortabila şedere în grădina zoologică. De la ora 17,00 iubitorii situaţiilor comice sunt invitaţi la comedia neagră “Şapte psihopaţi şi un caine”, o producţie 2012, cu Sam Rockwell, Woody Harrelson şi Colin Farrell. Un scenarist se află în criză de inspiraţie în timp ce scrie “Şapte psihopaţi”, un scenariu cu care speră să dea lovitura la Hollywood. Psihopaţii nu-i ies la numărătoare, dar anturajul scenaristului e plin de candidaţi perfecţi pentru a completa numărul de... „magnifici”. Se remarcă Billy, actor şomer şi hoţ de câini cu veleităţi de co-scenarist, la care se adugă Hans, aghiotantul lui Billy şi posesorul unei poveşti fantastice, perfectă pentru un film. În scenă mai intră un gangster distrus de dispariţia câinelui său Bonny şi dispus să facă orice pentru a-l recupera. Combinaţia este una explozivă, pe gustul spectatorilor de gen. Filmul nu este recomandat minorilor, fiind încărcat de violenţă. De la ora 19,00, regizorul filmul “Independence Day”, “The Day After Tomorrow”, Roland Emmerich ne invită la “White House Down”, o acţiune de 137 de minute cu Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal şi James Woods. Refuzat de Secret Service, poliţistul John Cale se vede în situaţia de a o salva pe fiica preşedintelui, după ce Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat. Biletele se pun în vanzare începand cu ora 14,00 la preţul de 5 lei pentru oricare dintre filme. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.