Timp Liber

“Litoralul pentru toţi”

Ziarul de Vrancea
22 aug 2013 917 vizualizări
Se apropie de start ediţia de toamnă a programului “Litoralul pentru toţi” care se va desfăşura în perioada 2 - 29 septembrie 2013, tarifele maximale fiind aceleaşi ca în ediţia de primăvară, potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) şi Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) care au emis un comunicat de presă comun

Acesta arată că tarifele maxime pentru un sejur de şase nopţi pentru o persoană ajung la 205 lei la un hotel de o stea şi fără mic dejun, 235 de lei la un hotel de două stele şi fără mic dejun, 265 de lei la un hotel de trei stele şi fără mic dejun. Pentru ofertele cu mic dejun preţurile sunt mai mari: la un hotel de două stele 315 lei, 425 lei la un hotel de trei stele, 485 de lei la un hotel de patru stele şi 605 lei la un hotel de cinci stele. Cum romanii sunt cunoscuţi drept mari gurmanzi, hotelurile au inclus în ofertele lor varianta all inclusive, care asigură toate cele trei mese - servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Preţurile la această variantă ajung, pentru un sejur de cinci nopţi pentru o persoană, la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la un hotel de patru stele şi 985 de lei la un hotel de cinci stele. “Tarifele indicate exprimă o recomandare maximală, valoarea acestora fiind stabilită de fiecare prestator”, se mai arată în comunicatul de presă. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.