Timp Liber

Temperaturile scad în mini vacanţa bugetarilor

Mihai Boicu
15 aug 2013 811 vizualizări
Bugetarii au patru zile de vacanţă, în care vremea va ţine doar pe jumătate cu ei, potrivit meteorologilor. În Dobrogea, temperaturile maxime vor scădea de la 32 de grade pană la 28 de grade în zilele următoare.

Vremea va fi însorită, însă vantul va bate destul de tare pe litoral. În Vrancea se vor înregistra temperaturi în jurul valorii de 28 de grade, iar cerul va fi parţial noros. Şansele de precipitaţii sunt destul de reduse, potrivit meteorologilor. În Focşani, sambătă vremea va fi însorită, aşa că vă puteţi face planuri pentru a ieşi la plajă. Temperatura maximă va fi de 27°C (resimţită 25°C). Vantul va bate uşor din direcţia Nord. Duminică vremea va fi, de asemenea, însorită. Temperatura maximă va fi de 28°C (resimţită 26°C), iar vantul va bate foarte uşor din direcţia N, potrivit meteorologilor. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.