Timp Liber

Ce filme vedem la Balada în week-end

Ziarul de Vrancea
1 aug 2013 1234 vizualizări
Cinematograful focşănean propune pentru finele acestei săptămani două filme pentru adulţi şi copii. Cei mici pot viziona sămbătă, 3 august, şi duminică, 4 august, de la ora 15,00, o comedie plină de aventuri, ce îl are în prim plan pe motanul preferat al Americii: “Garfield 2”

Motanul călătoreşte în Europa, alături de Tovarăşul lui canin, Oldie, pentru a-i face o surpriză stapanului său, Jon Arbuckle, aflat la Londra cu scopul de a o cere în căsătorie pe iubita lui, medicul veterinar Liz Wilson. Fără să vrea, Garfield ajunge în locul lui Prince, o pisică regală care tocmai a moştenit Castelul Carlyle de la stăpana lui care a murit, Lady Eleanor. De la orele 17,00 şi 19,00, adulţii sunt aşteptaţi să vadă cum ar putea fi sfarşitul lumii: “This Is The End” îi are în rolurile principale pe Michael Cera şi Emma Watson. În urma unei serii de evenimente neobişnuite şi de proporţii catastrofale, care devastează oraşul Los Angeles, un grup de şase prieteni sunt nevoiţi să se baricadeze într-o casă. Afară, lumea se duce de râpă. Înăuntru, prietenia lor e pusă la grea încercare de stresul izolării şi împuţinarea proviziilor. În cele din urmă, ei vor fi nevoiţi să-şi părăsească adăpostul, înfruntându-şi soarta şi descoperind adevărata semnificaţie a prieteniei şi izbăvirii. Biletele se pun în vanzare sambătă şi duminică, de la ora 14,00, la preţul de 5 lei. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.