Timp Liber

Trei filme speciale la Balada în week-end

Sorin Tudose
24 iul 2013 1170 vizualizări
Cinamatograful Balada din Focşani propune pentru sfarşitul acestei săptămani un thriller-comedie al cărui protagonist, un băiat de 11 ani cu puteri speciale, Norman Babcock, are de-a face cu zombii, fantome, vrăjitoare şi chiar cu adulţii, în încercarea de a salva orăşelul de revolta care se pregăteşte sub pămant, în morminte.

Al doilea proiect lansat pe ecrane de studioul Laika în 3D, după succesul avut cu “Coraline” în 2009, nominalizat de Oscar şi la Globul de Aur pentru cea mai bună animaţie, “ParaNorman. Cu ţipete-nainte!”a presupus o muncă titanică din partea producătorilor care au angajat o echipă numeroasă de animatori, designeri şi tehnicieni. Filmul rulează la cinematograful focşănean sambătă, 27 iulie, şi duminică, 28 iulie, de la ora 15,00. De la orele 17,00 şi 19,30 suntem invitaţi la o producţie 2013, aşteptată de iubitorii filmelor de acţiune: “Furios şi iute 6”. Într-o scenă din finalul celei de-a cincea părţi, Hobbs primeşte un dosar special din partea agentului Monica, cu privire la deturnarea unui convoi militar în Berlin. În dosar, Hoobs descoperă o fotografie recentă în care apare Leticia, prietena lui Dominic, pe care acesta o ştia decedată. Plecată în căutarea ei, echipa de la Londra descoperă că aceasta era mana dreaptă a unui geniu diabolic ce conducea o grupare de ucigaşi mercenari care răspandesc teroarea în mai multe oraşe ale lumii. Preţului unui bilet la oricare dintre aceste filme este de 5 lei. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.