Timp Liber

Cum să interpretezi mişcările corporale?

Ziarul de Vrancea
18 iul 2013 783 vizualizări
Aceasta este tematica unuia dintre atelierele Festivalului “Vin’ la Teatru”

După ce aseară, de la ora 17.00, a delectat publicul focşănean cu piesa ”Zic-Zac”, care s-a jucat pe scena municipalului focşănean, Festivalul “Vin’ la Teatru” continuă şi astăzi, cu atelierul de Expresivitate corporală, care începe la ora 11.00, la Colegiul Naţional Unirea. Trainerul workshopului este Mihai Cojocaru, absolvent al UNATC “I. L. Caragiale”, secţia actorie, cu prof. Adrian Titieni, promoţia 2013. Mihai Cojocaru a fost interpret în numeroase spectacole de actorie, regie şi coregrafie din cadrul UNATC. În cadrul Festivalului, el va juca un rol în piesa “Pisica Verde”, interpretare pentru care a fost distins cu premiul de cel mai bun rol secundar la “Serile Teatrului Studenţesc”. Spectacolul “Pisica Verde” se va juca duminică, de la ora 20.00. Tot vineri, de la ora 17.00, vor fi jucate piesele “Omul Pernă” (regia: Florin Grigoraş) şi “Aproape”, de la ora 20.00, în regia Andreei Vulpe. Următoarele ateliere – “Improvizaţie” şi “Con-Text” – vor avea loc sambătă, respectiv duminică, ambele cu începere de la ora 11.00, în clădirea Colegiului Unirea. Despre interesul vrancenilor pentru workshopuri, Oana Bogzaru, organizator al festivalului, a transmis: “Sunt în jur de 15 candidaţi care vor să participe la toate atelierele. Din cate văd, toate trei sună suficient de bine, încat să fie la fel căutate.” Participarea la ateliere este gratuită, iar durata fiecăruia este de trei ore. Festivalul ”Vin’ la Teatru” este organizat de actori studenţi sau absolvenţi ai Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, mai mulţi dintre membrii echipei organizatoare fiind focşăneni care îşi doresc mai mult de la oraşul lor.  Ziarul nostru vă invită să le susţineţi demrsul prin participarea la spectacole, mai ales că intrarea este gratuită. (Alina VASILIU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.