Timp Liber

Ce filme vedem la Balada

Ziarul de Vrancea
27 iun 2013 720 vizualizări
Cinematograful focşănean propune pentru finele acestei săptămani sf-ul “X-Men: The last stand”, sambătă şi duminică de la ora 15,00.

De la ora 17,00 sambătă, 29 iunie, va rula thillerul fantastic “Legiunea”, cu Dennis Quaid, Paul Bettany şi Lucas Black, în care binele luptă cu răul pentru salvarea Pămantului. Tot de la ora 17,00 dar duminică puteţi viziona ultimul film al lui Tom Cruise: “Oblivion”. Povestea este plasată într-un viitor apocaliptic, în care suprafaţa Terrei a fost iradiată până la distrugere, iar populaţia rămasă s-a retras să locuiască deasupra norilor. Cel trimis să repare una dintre dronele de pe suprafaţa Pământului, Jak (Cruise), dă de o misterioasă femeie aflată într-o mică navă prăbuşită, ceea ce dă startul unui lanţ de evenimente de neoprit, ce-l vor forţa să pună la îndoială tot ceea ce îi era până atunci cunoscut. Iar dacă simţiţi nevoia să vă delectaţi la finele săptămanii, comedia “Stagiarii”, ce va rula la Balada sambătă şi duminică de la ora 19,00, este perfectă. Billy (Vince Vaughn) şi Nick (Owen Wilson) sunt agenţi de vânzări ale căror cariere au fost compromise de revoluţia digitală. În încercarea de a demonstra că nu sunt depăşiţi, ei înving sorţii potrivnici şi obţin posturi de stagiari la Google, împreună cu studenţii străluciţi. Protagoniştii trebuie să concureze cu cele mai mari genii tehnice ale naţiunii, pentru a demonstra că nevoia chiar te învaţă să te reinventezi. Preţul unui bilet la oricare dintre filme este de 5 lei. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.