Timp Liber

Ce filme vedem la Balada în acest week-end

Ziarul de Vrancea
16 mai 2013 937 vizualizări
Succesul de care s-a bucurat filmul lui Călin Peter Netzer „Poziţia copilului”, caştigător al premiului „Ursul de aur” al Festivalului de Film de la Berlin, a făcut ca şi săptămana aceasta să poată fi vizionat la cinematograful focşănean.

Astfel, drama rulează la sala Balada duminică, 19 mai, de la ora 19,00. Sambătă, 18 mai, de la aceeaşi oră, cinefilii sunt invitaţi la o comedie din care nu lipseşte acţiunea: „Hoaţa de identitate”, cu Jason Bateman şi Melissa McCarthy în rolurile principale. Diana trăieşte regeşte, ca o prinţesă a shoppingului, cumpărând absolut orice îi trece prin cap, pentru că banii nu sunt o problemă pentru ea. Banii, nu, dar cardul de pe care vin acei bani da...pentru că numele care stă scris acolo este “Sandy”... iar Sandy este un contabil care trăieşte în cealaltă parte a Americii. Acuzat de un şir nesfarşit de infracţiuni, Sandy Bigelow Patterson decide să se apere singur, având la dispoziţie doar o săptămână pentru a da de hoaţa care i-a dat lumea peste cap. Un film aşteptat de iubitorii de gen, thrillerul „Mama” poate fi vizionat sambătă şi duminică de la ora 17,00. Nerecomandat minorilor, thrillerul supranatural „Mama” spune povestea a două fetiţe care dispar într-o pădure în ziua în care părinţii lor sunt ucişi. Când sunt salvate câţiva ani mai târziu şi încep o nouă viaţă, fetele descoperă că cineva sau ceva tot vrea să vină după ele să le învelească seara la culcare. Amatorii minori de film au la dispoziţie animaţia „Hotel Transilvania”, extravagantul hotel de cinci stele al lui Dracula, unde monştrii şi familiile lor se pot simţi în largul lor, fără a fi deranjaţi de oameni. Într-un weekend cu totul special, Dracula i-a invitat pe câţiva dintre cei mai faimoşi monştri ai lumii - Frankenstein cu soţia, Mumia, Omul Invizibil, o familie de vârcolaci şi mulţi alţii - pentru a sărbători cea de-a 118-a zi de naştere a fiicei sale Mavis. Lui Dracula nu i se pare că va avea probleme dacă va comanda în afară mâncarea pentru petrecerea acestor ciudaţi - dar universul său se va prăbuşi când un muritor de rând va pune piciorul pentru prima dată în hotel şi se va împrieteni cu Mavis. Filmul rulează sambătă şi duminică de la ora 15,00. Biletul la oricare dintre filme costă 5 lei. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.