Timp Liber

Proiect inedit la Promenada Mall, un labirint al fotografiei

Ziarul de Vrancea
10 mai 2013 1115 vizualizări
Astăzi, la ora 12.30, la Promenada Mall Focşani, se deschide oficial expoziţia de fotografie "The Beauty and the... East", lansată în cadrul proiectului internaţional "Mediascapes"

Acesta este un Parteneriat pentru Învăţare, cofinanţat prin Programul Învăţare de-a Lungul Întregii Vieţi / Grundtvig al Comisiei Europene. În cadrul proiectului participă reprezentanţi ai unor asociaţii din Suhl - Germania, Verona- Italia, Lisabona - Portugalia, Focşani şi Bucureşti. Coordonatorul proiectului este Asociaţia Epsilon III, Bucureşti, reprezentată de Lucian Branea, iar ca partener în Focsani este Asociaţia Grow Up Project, organizatoarea evenimentului, în care este implicată profesoara Carmen Ion. Şi acum vine partea interesantă: intrarea în expoziţie se va produce printr-un traseu de teatru labirint, organizat de elevii Liceului Pedagogic "Spiru Haret", coordonaţi de trainerul Gabriel Gandea. Organizatorii garantează tututor celor prezenţi o atmosferă specială la acest vernisaj. (Z. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.