Timp Liber

Cabana Dragomira, disponibilă pentru Paşte

Gabriel Sava
2 mai 2013 3552 vizualizări
vila de la Soveja era preferata vanătorului Ceauşescu înainte de 1989

Cabana Dragomira a Direcţiei Silvice Vrancea, situată în Soveja, a rămas singura locaţie de cazare neînchiriată încă pe perioada sărbătorilor pascale. “Din cele trei cabane care se mai află în administrarea Direcţiei Silvice, la acest moment mai este disponibilă cea de la Soveja, Dragomira. Cele de la Lepşa şi Slobozia Bradului sunt deja închiriate”, a precizat ieri Titi Olteanu, purtătorul de cuvant al instituţiei. Cabana este renumită pentru faptul că, înainte de 1989, era folosită de familia fostului dictator, unde acesta obişnuia să vină pentru partidele de vanătoare din munţii Vrancei. “Cabana este situată în comuna Soveja, la o altitudine de 630m. A fost construită în anul 1976, fiind renovată în anul 2004, are o suprafată  de 207,38 mp, cu posibilitate de cazare până la max. 8 persoane”, informează Romsilva pe site-ul propriu. Tariful este de 400 ron/noapte pentru întreaga cabană. Cabana a fost concesionată anii trecuţi de Adrian Toma, directorul de la Veritas Panciu, care a renunţat la contract din cauza dificultăţilor financiare. Relaţii despre închirierea cabanei se pot obţine şi la telefon de contact 0731.844.309. O altă locaţie căutată a Direcţiei Silvice, păstrăvăria de la Lepşa, este momentan închisă. (Gabriel SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.