Timp Liber

Ce filme vedem la Balada

Ziarul de Vrancea
18 apr 2013 978 vizualizări
Cinematograful focşănean propune pentru finalul acestei săptămani trei filme de genuri diferite. Cei mici sunt invitaţi la o comedie animată în 3D care urmăreşte prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei de-a lungul vieţii.

 „Croods” rulează la Balada sambătă, 20 aprilie, şi duminică, 21 aprilie, de la ora 15,00. Două ore mai tarziu, şi adulţii sunt invitaţi să urmărească un film de aventuri, al cărui personaj principal este interpretat de Nicolas Cage. „Jaf contra cronometru” este povestea lui Will Montgomery, un maestru al hoţiilor, condamnat la opt ani de închisoare, după ce fusese tras pe sfoară într-un jaf care nu decursese conform planului. Odată eliberat, el este gata să lase în urmă trecutul şi să-şi refacă relaţia cu fiica sa. Însă, foştii săi complici precum şi un agent FBI sunt convinşi că prada – acţiuni în valoare de 10 milioane de dolari - a fost ascunsă de Montgomery, înainte de a fi condamnat. De la ora 19,00 cinefilii se pot destinde vizionand comedia romantică „Mereu în offside”, cu Gerard Butler care joacă rolul unui fotbalist ajuns în pragul falimentului. Preţul unui bilet la oricare dintre filme este de 5 lei. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.