Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
11 apr 2013 1100 vizualizări
Recital de arii celebre la Ateneu

Soprana focşăneană Alina Lăduncă Coban va încanta publicul vrancean în această seară la Ateneul Popular “Maior Gh. Pastia” din Focşani cu un recital de arii celebre, repertoriul ales fiind unul divers şi interesant. Acompaniată la pian de Crimhilda Cristescu, soprana Alina Lăduncă va interpreta lucrări de Donizetti, Verdi, Antonio Carlos Gomes, Ernesto di Curtis, Charles Gounod, iar din creaţia românească Filaret Barbu. În specatcol sunt invitaţi să urce pe scenă şi tineri interpreţi Liceului de Artă „Gh.Tattarescu”, precum Gabriela Palade, Eusebiu Munteanu, Johann Eduard Groza şi David Lefter. Biletele sunt deja puse în vanzare la casa de bilete a Ateneului, la preţul de 15 lei. Pensionarii şi elevii plătesc numai 5 lei. (M. V.)

Circ la Promenada

Zilele acestea pană luni, 15 aprilie, incluziv, în parcarea Promenada Mall din Focşani sunteţi aşteptaţi la circ. Circul Las Vegas le propune celor mici, dar şi celor mari deopotrivă, un spectacol inedit, o dresură de elefanţi, precum şi alte animale exotice. Spectacolele au loc zilnic la ora 18,00, iar sambătă şi duminică ( 13-14 aprilie ) vor fi cate două reprezentaţii pe zi de la orele 15,00 şi 18,00. (M. V.)

Două zile pană la întalnirea cu LaLa Band

Mai sunt doar două zile pană la întalnirea tinerilor vranceni cu idolii lor din trupa LaLa Band, protagonista primului serial muzical de televiziune de la noi. Bucurandu-se de o mediatizare excesivă, adolescenţii din serialul “Pariu cu Viaţa” s-au trezit idolii a zeci de mii de tineri, succesul determinandu-i pe adolescenţii formaţiei să plece într-un turneu naţional la începutul acestui an, ce se apropie acum de final. Focşaniul este unul dintre oraşele alese pentru concerte. Astfel, duminică, 14 aprilie, de la ora 19,00, Sala Sporturilor din Focşani va fi neîncăpătoare după cum se anunţă, fiind vandute toate biletele din pachetul de 80 lei, găsindu-se la vanzare doar bilete din pachetul de 150 lei. Pachetul VIP, care include un bilet în cea mai bună zonă a sălii, conţine însă un obiect inscriţionat “LaLa Band”, un poster cu autografele artiştilor şi şansa de a participa la o sesiune foto cu artiştii. Organizatorii transmit că playlistul concertului este special gandit pentru ca adolescenţii prezenţi să simtă primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.