Timp Liber

Teatrul Naţional de Operetă vine la Focşani în aprilie

Ziarul de Vrancea
28 mar 2013 1416 vizualizări
Artiştii vor prezenta trei spectacole, din care unul pentru copii

Teatrul Naţional de Operetă “Ion Dacian” poposeşte la Focşani pe 19 şi 20 aprilie, în cadrul unui turneu naţional. Artiştii bucureşteni au pregătit trei spectacole, unul dintre ele pentru copii: “Frumoasa din pădurea adormită”, un musical de Silvia Kerim şi Marius Ţeicu, după basmul cu acelaşi nume de Charles Perrault, ce se va juca pe 19 aprilie de la ora 11.00 la Teatrul Municipal “Maior Gheorghe Pastia” din Focşani. Seara, artiştii Teatrului Naţional de Operetă propun un colaj de chansonete intitulat “Paris, mon amour”, un proiect desfăşurat în cadrul programului “Music-hall – punte peste culturi”, în regia lui Ioan Răzvan Dincă. Orchestraţia este asigurată de Lucian Vlădescu, coregrafia de Florin Fieroiu, iar decorul de Sabina Spătăriu. Spectatorii vor fi vrăjiţi de magiile lui Andrei Teaşcă de la Teatrul de Magie. “Opereta rade, cantă şi dansează” este spectacolul propus pentru ziua de sambătă, 20 aprilie, ora 19.00, cu Mioara Manea - Arvunescu şi invitaţii Amelia Antoniu, Florin Butnaru, Orest Pîslariu – Ranghilof, Cătălin Petrescu şi Valentino Teron. Participă corul, ansamblul de balet şi Orchestra Teatrului Naţional de Operetă “Ion Dacian”, sub bagheta dirijorului Lucian Vlădescu. Preţul unui bilet este de 10 lei la spectacolul “Frumoasa din pădurea adormită” şi între 20 şi 50 de lei în funcţie de locul în sală, biletele găsindu-se la agenţia Teatrului Municipal Focşani. Mioara Manea – Arvunescu este de aproape 25 de ani prim solistă a Teatrului Naţional de Operetă. S-a născut la 1 august 1963 la Focşani, dar a plecat în capitală la o varstă fragedă să urmeze cursurile Liceului de Muzică, apoi să studieze Conservatorul “Ciprian Porumbescu”, clădindu-şi apoi o frumoasă carieră. (M. VLĂDESCU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.