Timp Liber

Ce filme rulează în week-end la cinematograful Balada

Ziarul de Vrancea
14 mar 2013 3562 vizualizări
Cinematograful Balada din Focşani vă propune un film perfect pentru sfarşitul de săptămană: “Călătoria 2: Insula misterioasă”, continuarea filmului de succes lansat în 2008. “Journey 2” spune povestea descurcăreţului Sean, care are parte de o aventură deosebită când porneşte în căutarea bunicului său, eşuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne

Filmul rulează la cinematograful focşănean sămbătă, 16 martie, şi duminică, 17 martie, de la ora 15,00. În aceleaşi  zile, două ore mai tarziu, cinefilii sunt invitaţi la o dramă cu Ewan McGregor, Naomi Watts şi Geraldine Chaplin: “Paradisul spulberat”. Filmul este povestea unei familii captive, alături de alte mii de străini, în timpul uneia dintre cele mai mari catastrofe naturale din istorie. O familie cu trei copii îşi începe vacanţa de iarnă în Thailanda, unde sperau să se relaxeze într-un paradis tropical. Un zgomot asurzitor se aude în timp ce familia se afla la piscină, apoi un val uriaş se îndreptă către ei….
Promovat intens ca fiind cel mai mare musical făcut vreodată, “Mizerabilii” poate fi vizionat la cinematograful focşănean în aceste zile. Filmul are la bază cel mai important roman al lui Victor Hugo, pe care scriitorul l-a terminat în anul 1862, în timp ce se afla în exil. “Romanul “Mizerabilii” este considerat drept una dintre capodoperele umanităţii, precum şi o adevărată frescă socială. Regizat de Tom Hooper, câştigător al premiului Oscar pentru “The King’s Speech”, filmul are o distribuţie remarcabilă: Hugh Jackman, Russell Crowe, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Eddie Redmayne, Aaron Tveit, Samantha Barks, Helena Bonham Carter şi Sacha Baron Cohen. “Mizerabilii” rulează la Balada sămbătă şi duminică de la ora 19,00. Preţul unui bilet la oricare dintre filme este de 5 lei. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.