Timp Liber

8 Martie la restaurant. Iată cateva oferte de nerefuzat

Ziarul de Vrancea
7 mar 2013 12888 vizualizări
Preţul unei seri romantice la restaurant variază între 40 şi 175 lei de persoană, iar meniul este unul divers.Unii proprietari s-au gandit şi la “Ziua Bărbatului”

Restaurantele din Vrancea se întrec în oferte cat mai generoase şi meniuri diverse şi sofisticate în acelaşi timp, în speranţa că îi vor determina pe domni să-şi invite consoartele pentru a le trece pragul împreună în această seară sau maine seară, în cinstea Zilei Femeii. În cele mai multe instituţii doamnele şi domnişoarele au zi liberă astăzi, astfel încat acestea au timp suficient să se pregătească pentru o seară de neuitat petrecută în oraş. Preţurile practicate de restaurante sunt diverse, pornind de la 40 lei de persoană şi ajungand pană la 175 lei de persoană, în funcţie de meniu, dar mai ales de artiştii arvuniţi să întreţină atmosfera.
Iată cateva dintre ofertele restaurantelor din Vrancea:

Casa Veche celebrează femeia

Restaurantul Casa Veche din Focşani, care şi-a schimbat recent proprietarul, vine cu o surprinză culinară specială pentru petrecerea de 8 Martie. Cei care aleg să petreacă seara dedicată doamnelor în restaurantul din centrul Focşaniului sunt întampinaţi cu ruladă de somon fume, tartă cu pastă de ton, caviar pe ou de prepeliţă, ruladă de branză cu struguri, terină de pui de bacon, pastă de pui pe cruton de andivă şi un coşuleţ cu o salată specială de 8 Martie. La felul principal, bucătarii locaţiei pregătesc un medalion de viţel cu măr copt şi sos bordeaux, asezonat cu salată de sfeclă roşie, iar la desert tortul Mississippi. Barul de băuturi va fi la dispoziţia petrecăreţilor, “à la carte”. Atmosfera va fi animată de o formaţie de muzică de petrecere din afara judeţului. Meniul costă 95 de lei de persoană, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0237.223.300. 

Ruslan Lazarin cantă la Green Garden Resort Odobeşti

Preţul petrecerii din această seară este de 98 lei /persoană, organizatorii încluzand în acesta aperitiv şi fel principal, ce constă în muşchi de porc împletit Green Garden cu garnitură de cartofi la cuptor cu usturoi şi rozmarin, iar la desert Panna cota cu cafea şi sirop de ciocolată. În preţ intră şi apa minerală, vinul şi o cafea. De la ora 20,00 în această seară cantă îndrăgitul artist Ruslan Lazarin, originar din Republica Moldova.

Intim cu Provincialii

Provincialii sunt răspunzătorii cu atmosfera în această seară la Intim Pub, unde preţul de persoană este de 90 lei, dar şi meniul unul generos. Aperitivul constă în ruladă de branză cu strugure, drob de pui, terină de pui cu ficăţei, terină de branză cu legume, muşchiuleţ de porc afumat, roşii cherry, trio de salate. La felul principal se va servi escalop de pui cu cartofi gratinaţi, salată de rucola cu roşii cherry şi dressing de aceto balsamic. La desert gazdele pregătesc piramida black and white cu sos de zmeură şi vanilie. Acelaşi meniu este servit şi la Intim Rustic, dar la un preţ mai mic cu 30 de lei, responsabil cu înveselirea fiind aici DJ Caletz.

Mancare sofisticată la Restaurant Sorste

Două feluri de mancare, unul intermediar şi formaţie live pentru întreţinerea atmosferei asigură acest restaurant pentru petrecerea Zilei Femeii. Primul fel constă în mini-tarte cu pateu de casă, rulouri din spek cu legume şi fructe confiate, terină din peşte, mulde de branză în crustă de seminţe de dovleac, roşii cherry, caşcaval afumat rulat, ouă umplute cu icre, felul intermediar – lasagna de carne, iar felul principal – duet de porc şi pui servit cu coşuleţ de cartofi şi salată de verdeţuri, iar la desert – tort mascarpone şi zmeură, la care se adaugă băuturi – apă plată, sifon, vin alb şi roşu şi cafea. Preţul pentru toate acestea este de 100 lei de persoană.

Meniu de .... Oscar

Meniul restaurantului Oscar costă 80 de lei de persoană şi constă în două feluri de mancare: aperitiv şi friptură mix grill cu garnitură şi salată, la care se adaugă desertul – tortul casei. Atmosfera va fi întreţinută maine seară de formaţia Tomis Junior din Galaţi.

Pensiunea Ghibi & Ghibi Ballroom

Proprietarii locaţiilor Ghibi se gandesc şi la neoficiala “zi a bărbatului” şi anunţă pentru 9 martie o seară incendiară. Atmosfera va fi întreţinută de Daniela Gyorfy, MC Geo împreună cu dansatoarele, cabaret show cu Jolie Artists& Mystery Boys, precum şi formaţia “Meteorit”. Se anunţă “cel mai bogat meniu”, compus dintr-o gustare rece, gustare caldă (Penne Quattro formaggi cu file de ton proaspăt), felul principal (cotlet de porc la cuptor şi rulou de pui cu creier de vită cu garnitură şi salată de primăvară), iar la desert tiramisu, la care se adaugă băuturi. Preţul însă este unul pe măsură: 175 lei de persoană.

Cină romantică ... Number One

De Ziua Femeii Pub Caffe Number One Focşani şi Odobeşti propune o schimbare de tempo, precum şi obipnuitele delicii culinare. Meniul ptregătit este unul special pentru o cină romantică. În ambele locaţii meniul ce poate fi servit constă în aperitive de primăvară (trandafir de salam, salată de primăvară, trăistuţă surpriză, parfait de ficăţei cu piper rosu ), felul principal (mix grill cu cartofi aurii şi salată alb-roşie), precum şi desert – prăjitura “8 martie”. Totuşi preţul este diferit: la Focşani 55 lei/persoană, iar la Odobeşti 40 lei/persoană. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Realistu, acum 4060 zile, 19 ore, 27 minute, 7 secunde
preturi exorbitante...pt.asa zisele meniuri speciale...praf in ochi pentru creduli.... ce s-a intamplat cu ziua mamei? s-a transformat intr-un valentines intarziat....in care sotii, ce se simt citeste integral
tarancuta, acum 4060 zile, 21 ore, 33 minute, 14 secunde
Noul proprietar de la CASA VECHE este un camatar de la STRAOANE cum sa avem curajul sa intram acolo . cine stie ce se poate intimpla ne pozeaja si dupa ne santajeaja. ca la asta se pricepe.
ANAF, acum 4060 zile, 21 ore, 41 minute, 24 secunde
Vrajeala multa,saracie mare,aveti niste preturi umflate ptr salarile din Romania.preturile sunt mai mari decit in Paris,rusine si hotie.de artisti numai zic le foame si lor!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.