Timp Liber

“Greu de ucis 5” şi “ParaNorman” la Balada

Ziarul de Vrancea
28 feb 2013 2060 vizualizări
Cinematograful Balada din Focşani propune pentru sfarşitul acestei săptămani ultimul film al lui Bruce Willis: “Greu de ucis 5”.

Îndrăgitul actor joacă alături de Jai Courtney şi Sebastian Koch într-o continuare a seriei celebră în anii ’90. “Greu de ucis 5” continuă seria începută în 1988 cand John McLane s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, dar a devenit inamicul numărul 1 al teroriştilor din toată lumea . În “Greu de ucis 5” McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificaţii în toată lumea, căci fiul său este prins în iţele unei poveşti încalcite, cu mafioţi ruşi. “Die hard 5” rulează la cinematograful focşănean sambătă, 2 martie, şi duminică, 3 martie, de la orele 17,00 şi 19,00. Copiii sunt invitaţi la un film de animaţie, plin de aventuri, dar în care se împletesc elementele fantastice cu cele comice. “ParaNorman” este un orăşel asediat de zombie. În ajutor este chemat Norman, un băieţel considerat de toată lumea ca fiind un ciudat, care poate să vorbească cu morţii.  Pentru a salva oraşul de blestemul ce s-a abătut asupra lui, Norman trebuie să înfrunte fantome, vrăjitoare şi, cei mai răi dintre toţi, adulţii idioţi ai locului. Dar acest tânăr îmblânzitor de spirite rele se va vedea nevoit să-şi desfăşoare activităţile paranormale până dincolo de limitele lumeşti. “ParaNorman” rulează la Balada sămbătă şi duminică de la ora 15,00. Preţul unui bilet este de 5 lei. (M. V.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Cetățean de FOCSANI , acum 4072 zile, 21 ore, 5 minute, 10 secunde
Mai anti focsaneni ca voi nu am văzut !,,, cum Draq sa dați poza asta cu cinema Balada??. pai nu e renovat ? Aveți probleme cu arhiva foto! Sau v- a confiscat patronul aparatul foto? ... Aaaa stai citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.