Timp Liber

Caramitru şi Mălăele la Galele Teatrale Focşănene

Sorin Tudose
27 feb 2013 2422 vizualizări
Sase din cele nouă piese propuse sunt jucate de actori locali, dar chiar şi aşa evenimentul se cere frecventat

Cea de-a 17-a ediţie a Galelor Teatrale Focşănene, ce va avea loc în perioada 24-31 martie, va anima cele două instutuţii de cultură clădite de filantropicul Maior Gheorghe Pastia şi anume Teatrul Municipal şi Ateneul Popular cu diferite piese de teatru. Capul de afiş al Galei este piesa “Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele” unde actorii principali sunt binecunoscuţii Ion Caramitru şi Horaţiu Mălăele. Spectacolul teatral debutează pe 24 martie la Ateneu de la ora 19.00, unde se va juca piesa “La Traviata” de Giuseppe Verdi. Luni, 25 martie, ora 19.00 echipa teatrului “George Ciprian” Buzău propune publicului focşănean piesa “Sirena şi Victoria” de Alecksandr Galin. În a treia zi de gală teatrală, actorii de la teatrul nostru vor juca în “Frumoasa din pădurea adormită” după Charles Perrault de la ora 10.00 în timp ce seara va fi rezervată actorilor ce vor juca alături de Caramitru şi Mălăele. Miercuri pe scena Teatrului vor urca din nou actorii noştri, de data aceasta în piesa “Hamlet” de William Shakespeare. Zilele de joi şi vineri sunt rezervate tot actorilor noştri care vor performa în “Rătăciţi în dragoste” după Sofia Prokofieva şi “Încurcă lume” de A. de Herz. În penultima zi amtorii de teatru vor putea vedea trupa Centrului Cultural “Arcub” Bucureşti în piesa “Marfă vie” după A. P. Cehov. Ediţia cu numărul 17 a galelor teatrale focşănene se vor încheia duminica, 31 martie cu reprezentaţia actorilor focşăneni în “Bolnavul închipuit” după Moliere. Biletele se găsesc atat la Teatru cat şi la Ateneu. (S. TUDOSE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Silvia Vrinceanu, acum 4072 zile, 5 ore, 28 minute, 34 secunde
Biletul costa 80 de lei. * sa revenim cu detalii in numarul de maine al ziarului, la rubrica de "Timp liber".
robert gabriel , acum 4072 zile, 8 ore, 3 minute, 44 secunde
Se gasesc dar cat costa biletul ?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.