Timp Liber

Poveşti de dragoste în filmele care rulează la Cinema Balada

Ziarul de Vrancea
14 feb 2013 1216 vizualizări
Luna lui Făurar aduce filme de dragoste la cinematograful focşănean.“The Amazing Spider-Man”, primul film pe care ni-l propune Cinematograful Balada din Focşani spre vizionare la sfarşitul acestei săptămani, este povestea unui licean retras, lăsat de părinţi în grija unui unchi, dar care se află în căutarea propriei identităţi.

Peter Parker, interpretat de Andrew Garfield, trăieşte prima sa dragoste cu Gwen Stacy, interpretată de Emma Stone, relaţia lor dovedindu-se a fi una plină de secrete. Descoperind o servietă care a aparţinut tatălui său, Peter se hotărăşte să pornească pe urmele părinţilor săi, pentru a înţelege motivele care i-au făcut să-l părăsească. Cercetările sale îl duc direct la OsCorp şi la laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul coleg şi partener de proiect al tatălui său. Aici trebuie să înfrunte alter-ego-ul doctorului Connors, un personaj malefic numit Şopârla. Astfel, Peter e nevoit să ia nişte decizii care-i vor schimba total viaţa. Puterile sale speciale fac din el un erou, Spider-Man. Filmul rulează la cinematograf sămbătă, 16 februarie, şi duminică, 17 februarie, de la ora 15,00. În aceleaşi zile, de la ora 17,00, pe ecranul cinematografului focşănean rulează filmul „Resident Evil: Răsplata”, cu Milla Jovovich în rolul principal. Sambătă, de la ora 19,00 suntem invitaţi la povestea dramatică de dragoste din „Seven Pounds”, scrisă de Grant Nieporte şi regizat de Gabriele Muccino. Este povestea unui agent al fiscului, interpretat de Will Smith, care încearcă şă-şi ispăşescă o greşeală din trecut ajutand şapte persoane. Planul său este dat peste cap însă în momentul în care se îndrăgosteşte de Emily, care suferă de o boală de inimă. Duminică, 17 februarie, de la ora 19,00, îl putem revedea pe Tom Hanks în „Atlasul norilor”, o dramă impresionantă ce explorează impactul consecinţelor pe care le au asupra oamenilor acţiunile lor. Povestea urmăreşte evoluţia unui suflet care se transformă de-a lungul catorva secole dintr-un ucigaş într-un erou. Biletele se găsesc la casa Sălii Balada la preţul de 5 lei. (M. V.)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
fan, acum 4078 zile, 8 ore, 24 minute, 8 secunde
cand mai ruleaza "The amazing spider-man???
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.