Timp Liber

Cadou de la Fuego în luna lui mărţişor pentru vrancence

Ziarul de Vrancea
14 feb 2013 1910 vizualizări
Paul Surugiu, alias Fuego, poposeşte la Focşani în luna lui mărţişor în cadrul unui turneu de primăvară intitulat “O lacrimă de cantec”.

Turneul începe pe 20 martie la Constanţa şi se încheie pe 31 martie la Lugoj, dar cuprinde printre oraşele în care îndrăgitul solist va concerta şi municipiul Focşani, pe data de 23 martie. Noul turneu, potrivit site-ului oficial al artistului, are un concept nou, spectacolele fiind adevărate regaluri muzicale, în care sensibilitatea şi emoţia se vor împreuna într-o singură simţire, o lacrimă de cantec şi iubire. Artistul va fi acompaniat de „Fuego Band”, iar în cadrul concertului, care are parte de o regie artistică nouă, va interpreta cele mai noi apariţii muzicale, realizate împreună cu maestrul Jolt Kerestely şi Maria Stoianov, precum şi cele mai îndrăgite piese ale sale. Locaţia aleasă pentru acest concert este Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia”, iar ora de începere este 19,00. Biletele s-au pus deja în vanzare la casa de bilete a Ateneului Popular la preţul de 50 lei în sală şi 40 lei la balcon. (M.V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Mona, acum 4086 zile, 4 ore, 48 minute, 43 secunde
Vandana,******* esti tu...probabil erai incantata daca ar canta ceva manele...Sunt convinsa ca nici habar n-ai ce canta!!Asculta cateva cantece de-ale lui si apoi dati cu parerea!!!
Vandana, acum 4086 zile, 9 ore, 17 minute, 12 secunde
Asta-i bun pentru porcariile alea de filme indiene date TV National.Miorlaie de toti prostii incep sa planga.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.