Timp Liber

Aventuri şi iubiri imposibile la Balada

Ziarul de Vrancea
7 feb 2013 1034 vizualizări
“Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa”, „Între două lumi” şi „Anna Karenina” rulează în week-end la cinematograful focşănean

“Madagascar 3: Fugăriţi prin Europa” este filmul pe care Cinematograful Balada îl recomandă copiilor la acest sfarşit de săptămană. Filmul este povestea leului Alex, zebrei Marty, hipopotămiţei Gloria şi girafei Melman  care se luptă să-şi găsească drumul înapoi spre casă, în iubitul lor New York, însoţiţi fiind de Regele Julien şi de Maurice şi Pinguinii. Aventurile lor comice îi poartă prin toată Europa, unde găsesc ascunzătoarea perfectă: un circ ambulant, pe care simpaticii eroi îl reinventează, în stil Madagascar. Filmul rulează la Sala Balada din Focşani sambătă, 9 februarie, şi duminică, 10 februarie, de la ora 15,00. Adolescenţii şi adulţii sunt invitaţi la o ecranizare care împleteşte trei genuri: dramă, romatic şi dragoste. „Între două lumi” este povestea lui Adam, un tip aparent obişnuit, dar într-un univers special. Trăieşte modest, dar se agaţă de amintirea unei fete pentru care a avut candva sentimente şi pe care o cheamă Eden. Fata însă provenea dintr-o altă lume cu gravitaţie proprie, deasupra celei pe care o cunoaştem, dar de neatins. Filmul este povestea celor doi îndrăgostiţi ce provin din lumi paralele. „Între două lumi”, cu Jim Sturgess şi Kirsten Dunst, rulează sambătă şi duminică, de la ora 17,00.


O frumoasă poveste de dragoste rusească


Două ore mai tarziu suntem invitaţi la povestea dramatică de dragoste a Annei Karenina. Plină de viaţă, frumoasa Anna Karenina (Keira Knightley) are tot ceea ce-şi doresc contemporanii săi: este soţia lui Karenin (Jude Law), un oficial de rang înalt căruia i-a născut un băieţel, iar statutul său social este unul la care alţii doar pot visa. După ce primeşte o scrisoare de la fratele său, afemeiatul Oblonski (Matthew Macfadyen), prin care acesta o roagă să-l ajute să-şi salveze căsnicia cu Dolly (Kelly Macdonald), Anna pleacă la Moscova. Pe drum face cunoştinţă cu contesa Vronskaia (Olivia Williams), pe care o condusese la tren fiul său, galantul ofiţer de cavalerie Vronski (Aaron Taylor-Johnson). Când Anna îi este prezentată lui Vronski, între cei doi se produce o atracţie instantanee. Anna se întoarce acasă, dar Vronski vine după ea. Cei doi pornesc o relaţie care scandalizează înalta societate din St. Petersburg. Anna ia o decizie cruntă... Preţul unui bilet la oricare dintre filmele ce rulează în week-end este de 5 lei. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.