Timp Liber

O comedie şi un film de acţiune, crimă şi dramă la Balada

Ziarul de Vrancea
31 ian 2013 5027 vizualizări
Cinematograful Balada din Focşani vă propune la acest sfarşit de săptămană o comedie care îi are în rolurile principale pe Billy Crystal, Marisa Tomei şi Bette Midler: „Părinţi şi bunici”, în regia lui Andy Fickman

Filmul de 104 minute, care a avut premiera în Romania pe 4 ianuarie 2013, este povestea unei familii care apelează la bunici pentru a avea grijă de cei trei nepoţi. Deşi are la îndemană metodele secolului XXI pentru a-i cuminţi pe nepoţeii neastampăraţi, bunicul va apela la o metodă veche, dar cu rezultate. „Părinţi şi bunici” rulează la Cinematograful Balada sămbătă, 2 februarie, şi duminică, 3 februarie, de la orele 15,00 şi 17,00. În aceleaşi zile, dar de la ora 19,00, rulează „Jack Reacher. Un glonţ la ţintă”, o producţie 2012 cu Tom Cruise şi Rosamund Pike în rolurile principale. Timp de 130 de minute regizorul filmului, Christopher McQuarrie, propune spectatorului o combinaţie de genuri: acţiune, crimă şi dramă. Filmul este povestea fostului investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) care se află pe urmele unui ucigaş a şase oameni, fiecare dintr-un singur foc. Când poliţiştii sunt siguri că au pus mâna pe suspect, acesta refuză să vorbească,  dar le dă în schimb o hartie pe care scrie „Aduceţi-l pe Jack Reacher!”. În acest fel începe o cursă contracronometru pentru aflarea adevărului din spatele acestui caz, pe care Jack Reacher îl va demonta piesă cu piesă luptându-se cu un duşman la care nimeni nu se aştepta. Biletele se găsesc la casa de bilete a Cinematografului Balada la preţul de 5 lei. (M. VLĂDESCU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.