Timp Liber

Unde mergem?

Ziarul de Vrancea
17 ian 2013 1184 vizualizări
Concert de muzică religioasă al Corului Pastorala

Corul de cameră Pastorala va susţine duminică, 20 ianuarie 2013, un concert de muzică religioasă la Biserica “Sf. Nicolae Nou – Umbră” din Focşani, care-l are ca preot paroh pe părintele Valeriu Tufaru. Concertul, care va începe de la ora 10,00, face parte din cadrul stagiunii de muzică religioasă a Corului Pastorala care anul acesta împlineşte 35 de ani de activitate neîntreruptă. Vor fi intrepretate lucrări de Ciprian Porumbescu, Nicolae Lungu, Constantin Arvinte, Gheorghe Dima şi alţii. “Îi aşteptăm pe toţi cei care au fost alături de noi în cei 35 de ani de activitate la un concert de suflet, de înălţare spirituală”, transmite profesorul Dumitru Săndulachi, dirijorul Corului Pastorala. (M. V.)


Spectacol dedicat Micii Uniri la Ateneul Popular


Orchestra de Cameră “Unirea” susţine un concert “…în cuget şi simţiri”, dedicat Micii Uniri, pe 23 ianuarie 2013, la Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” din Focşani. Astfel, de la ora 19,00, sub bagheta dirijorului Vincent Gruger, vor fi interpretate lucrări precum Simfonia nr 7 în La minor, op. 92, - de Ludwig van Beethoven, “Mihai Viteazul” 6 tablouri simfonice – Tiberiu Olah, Uvertura la opereta “Crai nou” – Ciprian Porumbescu şi Uvertura Naţională Moldavă  - Alexandru Flechtenmacher. Concertul face parte din Stagiunea de concerte 2012-2013. Intrarea este liberă. (M. V.)


Liviu Varciu vine la Focşani


Dacă doriţi să îI vedeţi de aproape pe Liviu Varciu, prezentatorul emisiunii “Roata norocului” de la Kanal D şi pe asistenta acestuia, Ana-Maria Barnoschi, aveţi ocazia să o faceţi miercuri, 23 ianuarie, la Focşani. Cei doi vor poposi în oraşul nostru în cadrul Caravanei Roata Norocului,  pentru a aduce premiile, caştigate în emisiune, cazurilor sociale din judeţul Vrancea. Deocamdată organizatorii evenimentului nu ne-au anunţat programul celor două vedete de televiziune, dar vă vom ţine la curent cu acesta în momentul în care îl vom avea. (M. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
aditza, acum 4109 zile, 21 ore, 56 minute, 1 secunda
lasa mitika , te inalta spiritual madam calin ...
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.